Middag for 2

Middag for 2Nogle af de hyggeligste minder inkluderer middag for 2, hvor der er tid til at snakke, hygge og bare nyde tosomheden over god mad. Den romantiske aften for parret, den livgivende herrefrokost eller den uundværlige tøsebrunch. Når du spiser sammen med én, du holder af, skaber I ubesværet minder og gode timer i hinandens selskab. Køb gavekort til den klassiske cafébrunch, den højtbelagte frokost eller en uforglemmelig gourmetmiddag. Se udvalget her!

En middag for 2 er mere end blot romantik for kæresterne eller ægteparret. Det er en god herreaften eller frokost mellem far og søn, det er tøsemiddagen mellem to veninder eller søstre, og det er den gode start på byturen med din bedste ven. Bestil et gavekort til middag for 2 online – det er din sikkerhed for, at I kommer afsted, når det passer ind i planerne.

Er det tid til en romantisk middag for 2?

Romantisk middag for 2En travl hverdag med arbejde, børn og huslige pligter kalder på en friaften med romantisk middag for 2. Nyd hinandens selskab uden forstyrrelser, uden madlavning og uden oprydning. Få indhentet snakken om jeres liv og drømme, og planlæg fremtiden sammen over en lækker middag med vin og romantik.

Giv jer selv en friaften med god mad og afslapning på et gavekort til middag for 2 – den perfekte ’fællesgave’ til næste årsdag, jul eller valentinsdag. Med et gavekort er I garanteret den aften på restaurant, som I kan se frem til på de allertravleste hverdage – men med friheden til at lægge aftenen den dag, hvor arbejde, babysitter og forpligtelser tillader jer at tage afsted.

Højtbelagt herrefrokost

Klassisk højbelagt hygge med en god øl og en lille snaps har til alle tider udgjort den optimale herrefrokost for kammeraterne, brødrene eller far-søn. Nyd en ukompliceret frokost for 2 med alt, hvad dertil hører, og få vendt verdenssituationen og sat fodboldholdenes elendige trænere på plads.

Giv din far, din bror eller en god kammerat et gavekort til en middag for to, og nyd en herrefrokost, når arbejdsskemaet og familien giver dig tid til et lille afbræk.

Har du været til damefrokost?

En lækker omgang sushi eller en skøn cafébrunch er den ideelle ramme for en god tøsefrokost med veninden, søsteren eller din datter. Det uformelle cafémiljø kalder på afslapning og sludder om løst og fast – uden ringende telefoner eller forstyrrende mandfolk.

Få vendt alt om ’ham derhjemme’ med veninden, hør om din søsters nye arbejde, eller tilbring en hyggelig tøseeftermiddag med din datter.

Giv et gavekort til en middag for 2 til din søster, veninde eller datter til næste fødselsdag, og planlæg, hvornår I skal nyde hinandens selskab over en god bid mad.

Snak over en bid mad

Der er intet som en god bøf inden en festlig aften i byen med kammeraten eller veninden. Den gode snak og solide mad skaber et godt grundlag for turnéen rundt på byens barer. Sæt din bedste ven i stævne med et gavekort til en middag for 2, og få sat gang i den bytur, som I så længe har snakket om.

Giv din gode veninde eller bedste kammerat et gavekort til en god bøf på én af byens restauranter, så efterlader du ingen tvivl om, at i hvert fald du er klar til den aftalte bytur.

Har du overvejet et gavekort?

Med et gavekort sikrer du, at middagen for 2 rent faktisk bliver til noget. Snakken om restaurantbesøget mellem parret i den travle børnefamilie kan hurtig blive glemt eller aldrig blive til en realitet, hvis restauranten først skal findes, når chancen for en friaften endelig byder sig. Den længe ventede herrefrokost, der måske aldrig rigtig passer godt ind i familielivet eller arbejdsplanerne, får den nødvendige deadline, der følger med et gavekort.

Tøsefrokosten med søster, datter eller veninden vil med sikkerhed blive til virkelighed, når du står med et konkret gavekort i hånden. Ligesom den aften i byen, som du har aftalt med din bedste ven længe inden den travle hverdag fik taget overhånd, pludselig virker mere realistisk, hvis en god bøf alligevel venter på et gavekort.

Find en velegnet middag for 2 – Se udvalget her!

Gør alvor af dine planer om nogle hyggelige timer over en god bid mad med én, du holder af, eller giv to andre den tosomhed, de fortjener og måske har ventet længe på. Bestil et gavekort til middag for 2 online i dag, og lad gavekortmodtageren booke tid, når det passer ind i kalenderen.

Viser alle 33 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!