Slotsophold for 2

SlotsopholdHistorie og romantik præger rammerne for et romantisk slotsophold for 2 med overnatning og middag. Forær den eneste ene en mindeværdig oplevelse, eller giv et gavekort til et slotsophold på et af landets smukke slotte til et par, der fortjener lidt forkælelse. Find gavekortet i udvalget herunder.

Et romantisk ophold på et slot er for dig, der trænger til en pause fra hverdagen sammen med din bedre halvdel eller til værtsparret eller fødselaren i gave. Der er dømt afslapning og kulinarisk forkælelse på slotte i hele landet, og med det rette af tre typer gavekort til slotsophold for 2 kan du eller modtageren selv afgøre niveauet af indflydelse på opholdet.

Hvorfor tage på slotsophold for 2?

Fordi det er det mest romantiske, du kan foretage dig med din partner! Elegante omgivelser under hele opholdet, historiens vingesus til stede overalt og ren kulinarisk forkælelse. Et slotsophold for 2 er romantik og afslapning til den helt store guldmedalje.

Inkluderet i et slotsophold på Fyn, eller dér hvor I booker et ophold, er der altid overnatning i dobbeltværelse, morgenmad og 3-5-retters middag. Nogle ophold inkluderer også kaffe og kage ved ankomst om eftermiddagen og et glas cognac med lidt sødt efter maden.

Du kan tage på slotsophold i Skanderborg eller en by nær dig, fordi det er tid til at koble lidt af fra hverdagen og tilføje lidt mere romantik. Du kan tage på slotsophold for 2 for at fejre en mærkedag, eller du kan tage på slotsophold i Danmark, fordi det er både afslappende, romantisk, historisk og kulinarisk en fornøjelse!

Hvilke typer gavekort findes til slotsophold?

Der findes tre typer gavekort til slotsophold:

  • Gavekort til det specifikke slotsophold
  • Gavekort til ophold på et valgfrit slot
  • Gavekort til en åben, valgfri oplevelse

Alle tre typer kan du finde i udvalget herunder og booke det på den dato, der passer dig eller modtageren. Læs nærmere om de tre typer gavekort til slotsophold herunder.

Vælg et gavekort til et specifikt slot!

Med et gavekort til et ophold på et specifikt slot slipper du eller modtageren for at skulle vælge mellem de mange slotte.

Datoen for opholdet afgøres af slottets ledighed, og du forærer en anden et ophold, hvor du kan researche på anmeldelser, kvalitet og transportmuligheder inden. Denne type gavekort egner sig godt til den modtager, der foretrækker ikke at skulle tænke på andet end at booke dato.

Lad modtageren selv bestemme lokationen

Vælger du et gavekort til slotsophold med flere valgmuligheder er der en begrænsning i udvalg og mulige datoer afhængigt af de tilknyttede slotte, men samtidig er der frit valg i forhold til hvor i landet, modtageren vælger et slot.

Denne type gavekort er god til en modtager, der ønsker lidt indflydelse på geografien af opholdet.

Lad modtageren vælge selv

Det helt åbne gavekort til en oplevelse giver modtageren alle valgmuligheder i forhold til geografi, slot og dato – ønsker modtageren at inkludere mere i opholdet, end beløbet på gavekortet tillader, er det også muligt at tilkøbe det.

Hvad koster et slotsophold?

Tag på et slotsophold i Hornbæk, eller forær et slotsophold i Region Nordjylland. Med et oplevelsesgavekort til et slotsophold for 2 kan du vælge mellem slotte i hele landet.

Alle slotte er historisk interessante og ligger formidabelt midt i skøn natur. Forskellen i prisen på de forskellige slotsophold afhænger udelukkende af, hvor mange måltider, der indgår i opholdet.

Den billigste type slotsophold inkluderer typisk overnatning, morgenmad og en 3-retters aftenmenu uden drikkevarer, mens de dyreste ophold også byder på kage og velkomstdrink samt en 5-retters aftenmenu med drikkevarer. Du kan finde slotsophold for 2 fra under 2.000 kr.

Se udvalget af slotsophold her!

Find et gavekort til et slotsophold i udvalget herunder, og tag et afbræk fra hverdagen med et romantisk slotsophold for 2!

Viser alle 5 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps