Paragliding

ParaglidingParagliding er en spændende og adrenalinfremkaldende oplevelse, der giver dig mulighed for at svæve frit gennem luften og nyde landskabet i fugleperspektiv. Er du modig og eventyrlysten, så er paraglidning garanteret en perfekt aktivitet for dig. Se forskellige muligheder for prøveture nederst på siden, og læs mere om paragliding herunder.

Der er flere steder i Danmark, hvor du kan paraglide. Og når først du har lært det og kan komme højt op i luften, kan du nyde det smukke landskab og varierede terræn og se det hele sådan lidt fra oven.

Her kan du prøve paragliding

Har du aldrig paraglidet før, er der flere steder, hvor du kan få en prøvetur i paragliding og prøve af, om det er noget for dig. Men der er også nogle af vores nabolande, der tilbyder undervisning i paragliding. Så tjek mulighederne her nederst på siden.

Prøv f.eks. paragliding I København, Aarhus eller Odense og det øvrige Sjælland, Jylland og Fyn. Alle steder findes, der områder, hvor du kan paraglide.

Sjælland giver med sin smukke kystlinje nogle fantastiske muligheder for paragliding. De åbne landskaber giver ideelle forhold, hvis du ønsker at tage en tur i luften og opleve Danmark fra en helt ny vinkel.

Jylland har også åbne landskaber og et meget kuperet terræn, der gør det til et populært sted at paraglide. Det varierede landskab og de lige så varierede vejrforhold skaber en udfordrende atmosfære.

Fyn skaber med sin rige natur og forskelligartede landskaber nogle ideelle steder til paragliding. Der er åbne marker, skovområder og kystnære strækning, hvilket gør øen velegnet til både begyndere og erfarne udøvere.

Hvad koster paragliding?

Når du skal have en prøvetur i paragliding, afhænger prisen af stedet, instruktøren, udstyret, hvor lang tid der er sat af, og hvor meget du får lov at prøve. Men du skal i hvert fald regne med at skulle af med 1.000-1.500 kr. eller deromkring.

Får du smag for paragliding og vil fortsætte alene, kan det hurtigt blive dyrt. For du skal jo have noget udstyr. Og skærm, seletøj, hjelm, beklædning og diverse tilbehør løber hurtigt op. Men mange af de steder, hvor du kan uddanne dig til paragliderpilot, udlejer udstyr. Og det er selvfølgelig klart billigere. Men bliver du rigtig bidt af det, skal du selvfølgelig have dit eget.

Giv en prøvetur i gave

Kender du en rigtig vovehals, der elsker udfordringer af enhver slags? Du kan købe en paragliding-tur som gavekort. Dog skal du huske, at der er en nedre aldersgrænse, som varierer alt afhængig af, om det er tandem paragliding eller ikke. Samt et krav om at deltageren skal have et godt helbred.

Køb f.eks. et gavekort til 2 personer, så kan I finde en dato, der passer jer, tage afsted sammen og få den fedeste oplevelse for 2.

Book eller køb gavekort online

Det er supernemt enten at booke en dato til paragliding eller at købe et gavekort til det. Det foregår nemlig online, og du kan gøre det fra udvalget herunder. Book, eller køb i dag, og glæd dig til at komme afsted.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps