Indoor skydiving

Indoor skydivingFlyv frit som fuglen – eller næsten – med indoor skydiving. Det er en anderledes oplevelse, som er både sjov og adrenalinfyldt på samme tid. Nederst på siden kan du se, hvor du kan købe sådan en oplevelse, og hvad den koster. Gå direkte til shoppen fra udvalget, og book i dag.

Indoor skydiving er for dig, der er eventyrlysten og gerne vil udfordre dig selv. Næste spring bliver måske outdoor skydiving med faldskærm. Indendørs skydiving er i hvert fald god øvelse til det.

Hvad er indoor skydiving?

Indendørs skydiving kaldes også tunnel flying, vindtunnel og lignende. Det er en aktivitet, der simulerer faldskærmsudspring – altså uden faldskærmen og flyet.

Det opnås ved hjælp af en høj, lodret tunnel, hvor store ventilatorer skaber en kraftig opadgående luftstrøm. Luftstrømmen giver svæveeffekten. Det kræver opvarmning og instruktion at holde dig svævende i luftstrømmen, men alt det sørger arrangøren selvfølgelig for, inden du kaster dig ud i tunnelen.

Som regel får du to ture af et minuts varighed, men du kan hos nogle arrangører tilkøbe flere.

Du kan gøre det alene, men du kan også tage en god ven eller kæresten med. Det er en fantastisk oplevelse for 2.

Hvor foregår det?

Det er ikke alle vegne, du kan dyrke indoor skydiving. Det kræver jo en vindtunnel. Men især i de større byer i Danmark, såsom Aarhus i Jylland, Odense på Fyn og København på Sjælland er der mulighed.

Det er oftest steder, hvor der også er faldskærmsklubber. Så måske bliver du fristet til at tage springet fra fly. Selvfølgelig med faldskærm på og med den nødvendige instruktion, hjælp og vejledning.

Book en tid online, eller bestil et gavekort

Prøv indoor skydiving. Du kan klikke dig direkte videre til vores samarbejdspartnere, som sælger oplevelsen, ved at klikke på Gå til shop. Herefter er du blot få klik fra at have en billet eller et gavekort i din indbakke.

Book i dag, eller bestil et gavekort, og book på et senere tidspunkt.

Viser alle 6 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps