Ansigtsmassage

Kvinde der får ansigtsmassageEr smilet blevet lidt anstreng, og musklerne anspændte på grund af stress? Og er øjenomgivelserne hævede på grund af træthed, og huden blevet lidt trist og grå at se på? Det og andre udfordringer kan en ansigtsmassage rette op på. Find en klinik i nærheden af dig fra udvalget nederst på siden, og book en dato i dag.

Bemærk, at ikke alle klinikker udfører en ansigtsmassage på sammen måde. Nogle behandlinger inkluderer mere end andre. Det ses naturligvis også på prisen, men det er værd lige at undersøge, inden du booker en tid.

Virker en ansigtsmassage efter hensigten?

Om en ansigtsmassage virker efter hensigten, afhænger af, hvilke forventninger du har. Hvis du forventer, at alle rynker forsvinder fra nu af og i al evighed, så er svaret, nej. Men en ansigtsmassage kan hjælpe på:

  • Blodcirkulationen – Massage forbedrer blodcirkulationen i ansigtet, hvilket kan gøre huden pænere og sundere at se på.
  • Anspændthed – Massage kan hjælpe med at få anspændte muskler i ansigtet – måske forårsaget af stress – til at slappe af.
  • Ældningstegn – Massage kan fjerne rynker, men kun for en tid. For varig virkning skal behandlingen gentages jævnligt.

Og så er det bare behageligt, og du vil føle dig frisk og oplagt bagefter.

Giv massage i gave

En massage er en fantastisk gave at få og at give. Og det er også en fantastisk oplevelse for 2, så dit selskab kan være en del af gaven.

Find en klinik i nærheden af gavemodtageren eller dig selv. Eller tag på miniferie i Jylland, og find en klinik i Aarhus eller Aalborg. Eller tag på weekendtur til Fyn, og vælg en klinik i Odense. Eller hvad med en storbyferie på Sjælland, og bliv masseret på en klinik i København. Alt afhængig af hvor du bor.

Køb et gavekort, eller book en tid til ansigtsmassage

Betænk dig ikke. Book en tid, og glæd dig til at komme afsted. Eller køb et gavekort til dig selv eller en anden, og book en tid senere.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps