Biograftur for 2

Kvinde der spiser popcorn i en biografHar I snart årsdag – hvad enten det er den dag, I mødtes første gang, den dag I blev forlovet, eller har I måske ovenikøbet bryllupsdag? Så gør lidt ekstra ud af dagen med en biograftur for 2. Eller har din kammerat eller veninde fødselsdag? Så fejr det med en biograftur for jer to. Udvid evt. med lidt godt til ganen før eller efter filmen. Se udvalget her.

”Film skal ses i biografen” sagde Ole Michelsen – den populære tv-vært på filmprogrammet Bogart – altid som afslutning på programmet. Ja, han skrev endda en bog med samme navn om det. Og han har ret. For selvom du i dag kan streame film fra alle mulige tjenester, og selvom tv-skærmen hjemme bliver større og større og af bedre og bedre kvalitet, så er det ikke det samme som en tur i biffen.

Film skal ses i biografen

At komme i god tid. Købe ”forfriskninger” til undervejs i filmen. Finde jeres sæder i biografsalen. Og så sidde dér og kigge på lokale reklamer på det kæmpe lærred og vente på, at lyset bliver dæmpet.

Alt bliver mørkt omkring jer, og filmen starter. God lyd og godt billede. I spiser popcorn og slik og drikker sodavand, ikke at forglemme. Og holder måske lidt i hånd i mørket – i hvert fald hvis det er en uhyggelig film, og det er din kæreste, du er sammen med.

Savner du også den stemning? Så bestil et gavekort til en biograftur for 2, og tag i biffen med en god ven eller med din kæreste.

Den romantiske biograftur for 2

Romantisk biograftur for 2Skal I fejre årsdag, så må aftenens arrangement gerne være ekstra romantisk. Vælg en film, I begge gerne vil se. Uanset om I er til sci-fi, romantik eller action, så skal det nok blive hyggeligt, når bare I er enige.

Begynd eller afslut arrangementet med en tur på café, hvor I får lidt godt at spise og drikke og kan tale om filmen. Enten hvor meget I glæder jer, og hvad I forventer af filmen. Eller hvad I syntes om filmen, og om den levede op til jeres forventninger, hvis cafébesøget er efter filmen.

Du kan bestille et gavekort, der både indeholder biograftur for to og cafébesøg.

En tur i biffen – ren selvforkælelse

Har du fået et gavekort til en biograftur, så er der ren selvforkælelse i vente. Vælg lige nøjagtig den film, du gerne vil se uden at tage hensyn til andre. Og så er det bare at nyde at sidde i mørket med dine popcorn og din sodavand.

Det behøver ikke være kedeligt at gå i biografen alene. Men vil du alligevel gerne have en anden med, så køb et gavekort til en biograftur for 1, og forær den til den, du gerne vil dele din filmoplevelse med.

Køb billetter online til en tur i biografen

Du kan se udvalget af gavekort til en tur i biografen – både med og uden cafébesøg – i udvalget herunder. Du bestemmer selv datoen for, hvornår filmen skal ses. Bestil i dag, og glæd dig til den gode biografoplevelse.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps