Massage for 2

2 personer der får massageFindes der noget bedre og afslappende end massage, der gives af en kyndig hånd? Det skulle da lige være at få massage sammen med din bedste ven eller sammen med din partner. Herunder har vi samlet en bred vifte af tilbud på massage for 2. Køb et gavekort til massage for 2, og få løsnet op for infiltrationer, hovedpine og ømme muskler.

Det er svært at komme igennem dagen, når du har smerter i skuldre, nakke og ryg eller andre steder i kroppen. Det kan massage hjælpe dig af med. Tag en god ven eller din kæreste med, og nyd den afslappende og afstressende stund sammen med en, du holder af.

Skal det være virkelig luksus, så vælg et sted, hvor I også kan komme i spa og/eller få en lille forfriskning imens eller bagefter.

Køb en pakke massage for 2

Selvfølgelig kan du ikke få en pakke massage. Men du kan købe et gavekort, der indeholder et samlet arrangement med flere ting i, der bare gør oplevelsen endnu bedre.

Bestil f.eks. massage for 2 hos Helle Thorup i Aahus. Her kan du få over en times afslapning med helkropsmassage med varme, aromatiske olier. Selv ansigtet og hovedbunden får en tur. Og så bliver du også trakteret med boblende champagne og lækker chokolade samt kolde drikke og sunde snacks.

Men også mange andre steder – over hele landet – følger der forfriskninger, skrubs, æteriske olier eller andre forkælende tillægsprodukter med.

Klassisk massage eller …? Se udvalget her!

Tjek udvalget herunder, og vælg mellem klassisk massage, chokolademassage, hot stone massage, lomimassage og mange andre former for massage. Eller hvad med en graviditetsmassage (hvis du er gravid) til dig og din gravide veninde.

Find din favorit, klik på Gå til shop-knappen, bestil i dag, og se frem til alletiders forkælelse til dig og en, du holder af.

Viser alle 26 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!