Puch Maxi tour

Kvinde med hjelm der gør sig klar til Puch Maxi tourGør din eller en andens ungdomsdrøm til virkelighed – oplev en dag på en Puch Maxi tour gennem Nord- eller Vestjylland! Den ikoniske knallert med mælkekasse bagpå og ”æggeskal” på hovedet i vestjysk natur eller nordjysk havnemiljø – så bliver det ikke mere autentisk.  Giv en morsom overraskelse i gave – find den i udvalget herunder, køb et gavekort, og lad modtageren booke tid til en store oplevelse, når tiden er til det.

Det hele kommer ned i tempo, når sightseeing foregår på en Puch Maxi.

Med nøje udvalgte stop og lokal gastronomi kan du opleve Puch Maxi’ens kræfter på havnen i Thyborøn eller i naturen i Thy Nationalpark. Lån knallert, mælkekasse, ”æggeskallen” og en fuld tank for en dag, og sus selv afsted, eller kør med en guide. Oplev dit eget land på en ny måde – tag på sightseeing på en ikonisk knallert.

Hvorfor vælge sightseeing på en Puch Maxi?

Helt enkelt fordi det er den mest afslappende og humoristiske måde at se knallertens ”fødeland” på. Nordvestjylland bryster sig nemlig af at være hjemsted for Puch Maxi’en med den grønne mælkekasse på bagagebæreren – nu kan du opleve området, som det bør opleves – på en Puch Maxi tour!

Oplev naturen på en Puch Maxi tour

På en Puch Maxi tour i Thyborøn får du en 2 timers guidet tur rundt på havnen med fortællinger og anekdoter fra området og naturligvis en øl og en ”daps” (tørret, saltet issing) undervejs. Du oplever den ægte havnestemning og nyder den saltede havluft, mens det autentiske nordjyske havneliv glider forbi.

På en Puch Maxi tour i Thy Nationalpark suser vinden igennem træerne mellem forskellige seværdigheder og frokost på ægte vestjysk manér.

Uanset hvor du vælger at nyde den ikoniske knallert, er lån af knallert, hjelm, mælkekasse og fuld tank inkluderet – og naturligvis en mekaniker ved hånden, hvis det 45-årige motorkøretøj skulle blive træt undervejs.

Overrask én du kender!

Giv en du kender en kæmpe overraskelse med et gavekort til en Puch Maxi tour i Jylland. Det er en gave som ingen med sikkerhed vil gætte på forhånd – og er du heldig at kende én, der drømte om det motoriserede ikon som ung, så er det bare en dobbelt så god gave!

Find en Puch Maxi tour i udvalget herunder, køb et oplevelsesgavekort til, og få det leveret elektronisk eller fysisk direkte til dig eller gavekortmodtageren.

Bestil i dag, og giv en du kender en morsom oplevelse i det nordjyske!

Viser alle 3 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!