Tangsafari

TangsafariTangsafari er jagt på den veganske måde. Tang er både næringsrigt og velsmagende, og vi har masser af det herhjemme. Lyder en oplevelsesrig safari som noget for dig? Eller kender du en, der kunne bruge en anderledes oplevelse? Så bestil sådan en tur. Det kan du gøre nemt og hurtigt online.

Tangsafari er en jagtform, som alle kan deltage i. Det er en måde at skaffe sig føde på, som på ikke skader nogen. Se de forskellige bud på en tur efter jagten på tang i udvalget herunder, og bestil den valgte med det samme.

Hvordan foregår en tangsafari?

Turen foregår sådan, at du og resten af holdet mødes med en instruktør på stranden. Har du ikke selv et par waders, så kan du låne. Du medbringer selv en pose, en skål eller en spand til at opbevare den tang, som du plukker, i.

Når alle er iført waders, kan safarien begynde. Det vil sige, at alle bevæger sig ud i havet til det sted, hvor tangen gror. Undervejs bliver I undervist i forskellige typer af tang, og hvad det kan bruges til. Der plukkes af de forskellige arter af tang, og når tiden er gået, har alle fået høstet en god mængde spiseligt tang.

Sådan en tur varer omkring 2½ time. Er det lige netop den type tur, som du gerne vil bestille, så er det nemt at gøre fra udvalget herunder.

Den kulinariske safari

Der findes også en udvidet udgave af en tangsafari. Dels varer turen imellem fire og seks timer, og dels er indholdet udvidet. Med til turen hører, at I tilbereder noget af den høstede tang. Der følges en opskrift, og efterfølgende nydes der en dejlig frokost, hvor nogle af retterne med tang indgår.

Tilmed kan der suppleres med et besøg på en tanggård. Alt i alt får du en særlig stor oplevelse ved denne type tangsafari. Bestil den type safari, som tiltaler dig mest. Gør det med det samme, og glæd dig til turen.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2023 - Pilanto Aps