Weekendophold for 2

Ældre par på weekendophold for 2Trænger du til at komme lidt væk hjemmefra, men ikke alene, ikke for langt væk og ikke for længe, så er et weekendophold for 2 lige sagen. Glem alt om arbejde og sure pligter, tag din bedste ven, din partner eller et kært familiemedlem med på weekendophold, og få nye indtryk og oplevelser, imens I nyder hinandens selskab. Er du i tvivl om, hvilket weekendophold du skal vælge? Find svaret herunder! Uanset om du er til afslapning og (selv)forkælelse, action og fysiske aktiviteter eller til kulturelle eller gastronomiske oplevelser, så findes der et sted, der kan danne rammerne om dit ønskede weekendophold for 2 og opfylde dine ønsker.

Sådan vælger du det rette weekendophold

Der findes et hav af fede kroer, hoteller, slotte og godser i skønne omgivelser både i Danmark og i udlandet. De er alle sammen meget indbydende, og derfor kan det være svært at vælge. Det hjælper vi dig med. Vi giver dig nemlig svar på de tre væsentligste spørgsmål.

  • Hvor i landet eller udlandet vil du gerne holde din miniferie?
  • Hvem vil du gerne være sammen med i en hel weekend?
  • Hvor meget koster et weekendophold for 2 i kroner og ører?

Hvor skal du tage hen?

Som nævnt findes der muligheder overalt i både Danmark og i vores nabolande, når du vil på weekendophold.

Hvis du tager på weekendophold udelukkende for at slappe af og nyde din medrejsendes selskab, så er det ikke afgørende, hvor stedet ligger geografisk. Men har I nogle bestemte planer – som f.eks. at besøge Den Gamle by i Aarhus, gå i Tivoli i København eller se H. C. Andersens fødehjem i Odense, så vil det være mest oplagt at finde et weekendophold i nærheden af disse byer i henholdsvis Jylland, på Sjælland og Fyn.

Ligeledes kan der være nogle af de aktiviteter, som du gerne vil foretage dig, der kun findes på nogle bestemte destinationer – f.eks. hvis du vil ud at smage overdådige gourmetretter, have massage af en professionel massør eller ud at sejle i kano. Det kan du se i udvalget herunder.

Hvem skal med på et weekendophold for 2?

Hvis du har en partner, er det nok allerede indlysende, hvem du tager med på weekendophold – og så alligevel ikke.

For det afhænger også af, hvad dit formål med opholdet er. Er det f.eks. fordi du vil slappe af med at spille golf, og din parter ikke er golfinteresseret, så skal du nok finde en anden rejsekammerat. Så kan du jo altid invitere din partner med på et wellness- eller et romantisk weekendophold en anden gang.

Så find en rejseledsager, der har samme interesser som dig, så er du sikker på, at weekendopholdet bliver en sand fornøjelse.

Hvor meget koster et weekendophold?

Der er meget forskel på priserne for weekendophold. De ligger fra under 1.000 kr. til helt op til ca. 20.000 kr.

Prisen afhænger af, hvor du tager hen, hvilke aktiviteter og services, der er med i prisen, hvor mange overnatninger og hvor meget mad, der er med i prisen. Så på den måde hænger pris og ”kvalitet/kvantitet” sammen.

Vil du spare penge på dit weekendophold for 2, så kan du vælge et sted, der ligger tæt på, hvor du bor. Så sparer du i hvert fald penge på transporten frem og tilbage. Denne udgift er nemlig aldrig med i prisen på gavekortet.

Giv et weekendophold for 2 i gave

Er du inviteret til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup, eller skal din mor og far have en fælles julegave fra dig, så er et weekendophold den perfekte gave til parret, der har alt.

Et weekendophold fylder ikke op i reolen eller køkkenskabene, men kun i rygsækken med oplevelser.

Du giver et weekendophold for 2 i gave ved at købe et gavekort til en bestemt type ophold, som parret så selv indløser og booker. Eller du giver et ”blanko” gavekort – til din valgte pris – og så kan parret selv bestemme, hvor de vil hen, og selvfølgelig hvornår.

Tjek altid først

I udvalget af gavekort til weekendophold for 2 herunder, er der noget for enhver pengepung. Netop derfor er det vigtigt at tjekke, hvad gavekortet indeholder, før du køber.

Så når du har fundet et interessant tilbud, klikker du på Gå til shop-knappen, så kan du se alle de praktiske informationer, om hvor mange overnatninger, hvor meget mad, hvilke aktiviteter osv., og du kan også se, hvor henne i landet eller udlandet du kan bruge gavekortet.

I nogle tilfælde kan du tilkøbe ekstra services, som f.eks. en ekstra overnatning.

Stort udvalg af weekendophold for 2

Vi har samlet et kæmpe udvalg af weekendophold for 2 herunder.

Sid hjemme i ro og mag, og beslut dig for, hvor du vil hen, og hvad du vil lave. Bestil dit ønske-ophold i dag, og book plads, når du har tid og behov for et afslappende weekendophold for 2 væk – hjemmefra.

Viser alle 146 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps