Prøv en hurtig bil

Prøv en hurtig bil på bane eller som passagerHestekræfterne arbejder, og motoren brøler på hurtige biler fra kendte mærker som Lamborghini, Porsche og Ferrari. Gør racerdrømmen til virkelighed med en tur i drømmebilen på bane eller ude i trafikken – bag rattet eller i passagersædet. Vælg et oplevelsesgavekort til ræs i hurtige biler i udvalget herunder i dag.

Vælg din drømmebil, og kør i superbil på bane eller på vejen. Du kan være passager eller chauffør. Oplev Formel 1 i en simulator eller test, om Audi eller Porsche er bedst.

Forær den ultimative gave til studenten, konfirmanden eller fødselaren, som elsker hurtige biler – også til ham eller hende uden kørekort. Find gaven herunder, bestil et gavekort, og lad modtageren selv bestille tid til turen i drømmebilen!

Hvad er din drømmebil?

Audi R8Ferrari eller måske Porsche? Eller måske er din ultimative drømmebil en Lamborghini eller en Lotus?

Nu har du i hvert fald chancen for at prøve den! Kør superbil på bane i Silkeborg, eller kør sportsvogn i København.

Du kan også blive hentet i en sportsvogn, dér hvor du befinder dig – den ultimative entré til konfirmationen, den runde fødselsdag eller studentergildet.

Med et gavekort til en tur i din drømmebil kan du enten køre superbil på bane eller i trafikken. Du kan køre med som passager eller selv være chauffør med en co-driver ved din side. Og er du i tvivl om, hvilken bil der er den sejeste, så testkør de to bedste – Lamborghini versus Ferrari eller Audi versus Porsche.

Til dig, der ikke har kørekort endnu, men gerne vil prøve at sidde bag rattet, er en tur i en Formel 1 simulator den helt rigtige løsning. Det bliver ikke ret meget mere realistisk uden for en rigtig Formel 1 bil – og det er med garanti også sjovt for dig, der har kørekort!

Vil du prøve hurtige biler? Se udvalget her!

Uanset om du drømmer om Formel 1, en Ferrari-tur eller om at køre sportsvogn fra Porsche eller Audi, kan du realisere din drøm med et gavekort.

Kør superbil på bane i et antal runder, eller få 30 minutter på vejen i en stor Lamborghini. Du behøver ikke at være en fartdjævel for at nyde hurtige biler – men det hjælper selvfølgelig på det!

Forær konfirmanden, fødselaren eller studenten en tur i drømmebilen – lad ham eller hende komme ud at køre superbil i lige netop det bilmærke, der hitter. Det vil med garanti blive en uforglemmelig oplevelse! Find oplevelsen herunder, køb gavekortet online, og lad modtageren selv booke tid til turen, når det passer i kalenderen.

Viser alle 15 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps