Escape room for 2

Escape room for 2Adrenalinet pumper i kroppen. I er lukket inde i et dunkelt værelse, hvor mystiske ting sker. Døren er låst, og I er i fare. I kan ikke give op. I må lade jeres hjerner arbejde på højtryk, så I sammen kan komme fri, inden det er for sent. Det lyder måske ikke særligt hyggeligt, men under kontrollerede forhold er det superspændende – og det er det i et escape room.

I et escape room finder I virkelig ud af, hvordan I arbejder sammen under pres. Tiden går – tik-tak-tik-tak – og den går stærkt, når I er pressede på tid. I har en time til at undslippe en grufuld skæbne.

Førhen fandtes escape room kun som computerspil, men nu kan du altså også opleve det på egen krop. Bestil et escape room for 2, og giv dig selv og en, du holder af en adrenalinpumpende oplevelse. Tjek de forskellige muligheder i udvalget herunder eller hos Mysterymakers på Grønningen i København – som var de første, der skabte escape room-oplevelser herhjemme – hvis du vil bestille et escape room for flere personer end to.

Du kan også prøve escape room-oplevelser andre steder end i København. Tjek udvalget her, hvor du kan finde flere escape room-oplevelser for 2 på Sjælland i bl.a. Køge og Roskilde.

Foretrækker du Jylland, kan prøve det i bl.a. Aarhus, Herning, Randers og Holstebro. Der kommer løbende flere byer, i hele Danmark, der tilbyder escape room for 2, så hold øje med denne side.

Mange forskellige escape rooms

Der findes mange forskellige oplevelser, når det kommer til escape rooms, og ikke to er ens. Både udfordringen og løsningerne er forskellige. Mysteriet I skal løse, kan både være at redde jer selv fra en grusom skæbne eller at redde andre – måske endda hele verden – fra at blive slået ihjel.

I nogle escape rooms skal I være flere (end to) for at løse gåden. Disse escape rooms er perfekte for en hel familie, en vennegruppe eller arbejdskollegaer.

Men der findes også masser af escape rooms for bare to personer. En escape room-oplevelse for 2 er virkelig en intens oplevelse. Nerverne er på højkant, og der er spænding fra først til sidst. Kan I løse gåderne inden for tiden?

Hvilket escape room skal du vælge?

Tjek det store udvalg af escape rooms, som vi har samlet herunder. Som du kan se, er der en del at vælge imellem. Du skal selvfølgelig huske at tjekke, hvor mange deltagere, der som minimum skal være. Hvis du er på jagt efter en fed oplevelse kun for jer to, kan det jo ikke nytte noget at vælge et escape room, hvor antallet af deltagere skal være flere end to.

Der er ikke nogen escape rooms, der er bedre end andre. Det handler helt og holdent om, hvad I synes er spændende. Men synes I, at escape rooms er spændende, så vil I med garanti synes om de fleste escape rooms. Men der er da nogle forskellige kriterier, du kan vælge ud fra.

  • Handlingen – hvilket scenarie er der skabt, og hvilken slags gåder skal løses?
  • Prisen – priserne ligger sædvanligvis mellem 500 og 1.000 kr. for jer begge to.
  • Ugedag – hvilken ugedag kan i afsætte tid af? Her kan priserne også variere.

Handlingen kan som tidligere nævnt være alt fra at hjælpe dig selv – og din medsammensvorne – ud af en knibe eller at hjælpe andre ud af en knibe.

I kan f.eks. hjælpe politiet med at finde en ung kvinde ved at ransage en mistænkt persons bopæl. Eller prøve at slippe ud fra en farlig kidnappers kælder.

Elsker I krimier og sidde at gætte med på, hvem morderen er? Hvorfor ikke prøve selv at opklare et mord og finde morderen? Det kan I i et escape room. Eller I kan stjæle en værdifuld diamant. Helt uden at tage straffen efterfølgende, for det er helt lovligt i et escape room.

I er ikke alene

Nu kan det jo være, at I ikke engang kan løse den første gåde eller opgave. Og det vil jo være lidt surt at bruge en time – og penge – på ingenting og slet ikke få noget ud af det.

Derfor er der også til de fleste escape rooms-oplevelser hjælp og ledetråde at hente gamemasteren, hvis I går i stå og bare ikke kan komme videre.

Med til mange af oplevelserne følger også, at I efter timen i escape roomet kan få en gennemgang af de gåder, I ikke nåede at løse, inden timen var gået.

Nogle steder er der også en forfriskning – i form af en øl eller sodavand – med i prisen. Andre steder kan du købe en øl eller sodavand.

Bestil tid i et escape room online

På nogle af de meste populære escape rooms skal du forvente, at der kan være en venteliste, du skal skrives på. Men ellers er det bare at booke din escape rooms-oplevelse – eller købe den som et gavekort, som så senere kan indløses – og glæde dig til oplevelsen.

Vælg mellem de mange muligheder i udvalget af escape rooms-eventyr herunder. Det er ikke sikkert, det bliver nemt at vælge, men vi har i hvert fald gjort det nemt at bestille.

Viser alle 9 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps