Sanketur

Sanketur efter svampeDrømmer du om at finde ingredienser til din mad, i naturen, men er du bange for at komme til at få noget giftigt med hjem? Så skal du prøve at tage med på en guidet sanketur. Her vil du ikke alene få en dejlig oplevelse i naturen, du vil også lære, hvad der er spiseligt, og hvad der ikke er. Se hvem, der arrangerer sanketure nederst på siden, og læs mere herunder om, det at sanke.

At sanke betyder faktisk bare at samle noget op. Og du kan samle alt fra brænde over plantedele til dine blomsterdekorationer til ingredienser i madlavningen. Og det er det sidste, vi beskæftiger os med her på siden.

Hvad sankes der på en sanketur?

På de guidede ture, som du finder arrangører af nederst på siden, er det forskelligt, hvad der sankes. Det kan f.eks. være planter, bær, urter, blomster, svampe osv. I nogle tilfælde flere af dem, i andre tilfælde blot en enkelt eller to af de nævnte.

Nogle arrangementer inkluderer også enten fif fra en kok om tilberedning, fælles madlavning eller simpelthen en middag tilberedt af en kok af det, der er blevet sanket på turen.

Hvor kan jeg lære at sanke?

Uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller Sjælland, så er der mulighed for at komme med på en sanketur. Og selvom du kommer fra en af de større byer, så skal du jo ikke køre ret længe, før du er ude i naturen.

Der arrangeres bl.a. sanketure fra Aalborg, Aarhus, Odense, Svendborg, København og Roskilde. Så hank op i kurven, og tag afsted.

Køb et gavekort, eller book en dato, online

Det er nemt at komme med på en sanketur. Du booker bare en dato, hvor du er ledig. Eller køber et gavekort og bestemmer dig for en dato senere. Det hele foregår online, og du kan gøre det direkte her fra siden.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!