Sommelierkursus

Der hældes vin i et vinglas med mad i baggrunden

Lær at sætte vin til maden på et sommelierkursus.

Der findes en uddannelse i vin, som du kan ’smage på’ til et sommelierkursus. Bliv introduceret til verdens vine, og hør om druer, og lær at sætte vin til maden.

Du finder det hele på et oplevelsesgavekort – bestil det fra udvalget herunder, og lad den heldige modtager selv booke tid til det spændende sommelierkursus.

Hvad er en sommelier, og hvordan lærer du at sætte den rigtige vin til maden?

Læs mere om, hvor du finder sommelierkurser flere steder i landet, og forær en god oplevelse på gavekort til vin-elskeren eller vin-debutanten.

Somme… hvad for noget?

Det udtales /såmælié/ og henviser til titlen på en person, der har taget en uddannelse i vin – i at kende vin, druer og i at sætte vin til maden. Ordet kommer fra fransk og betyder oprindeligt ’mundskænk’, altså én, der smager for.

Du bliver ikke sommelier af at deltage i et sommerliekursus, men du lærer noget om vine, og hvordan du med din viden matcher vin til maden.

Lær at sætte vin til maden

Der findes både korte og længerevarende forløb, når du er på udkig efter et sommelierkursus. Du kan vælge en enkelt aften, hvor du i løbet af et par timer i selskab med andre lærer at sætte vin til maden og hører om de forskellige druer og vine. Eller du kan tage et ugentligt kursus over flere ugers varighed, hvor du hver gang lærer nyt om vin.

Er der kun sommelierkurser i store byer?

Du finder sommelierkurser flere steder i landet.

Der er ikke kun sommelierkursus i København eller andre store byer, du finder også sommelierkursus i Hvidovre og lokale steder nær dig.

Vinkurserne foregår typisk hos det vinhus eller den sommelier, der er arrangør, og beliggenheden er derfor afhængig af deres lokaler.

Forær et gavekort til et sommelierkursus

Til ham eller hende, der interesserer sig meget for vin – eller måske slet intet ved om det – er et sommelierkursus en genial gave.

Da det kan være svært at booke andre ind til et kursus uden at kende deres kalender, er et gavekort til et sommelierkursus i København, eller i nærheden af hvor de bor en god løsning.

Du finder et gavekort til et sommelierkursus i udvalget herunder, bestiller det og får det sendt direkte til din eller gavekortmodtagerens indbakke eller postkasse. Når modtageren har fået gavekortet, booker vedkommende selv tid til selve sommelierkurset online.

Se udvalget af sommelierkurser her!

Bestil gavekort til sommelierkursus blandt mulighederne herunder i dag, og glæd dig til at blive inviteret til middag hos en nyudsprungen vinkender efter kurset.

Tjek udvalget af oplevelser her

truestory.dk
Intersport
Copyright 2024 - Pilanto Aps