Strandsurfing

Strandsurfing på strandenStrandsurfing er en adrenalinfremkaldende oplevelse for 2 – eller måske 4 – personer. Bliv ét med naturen, når vinden suser om ørerne, og bølgerne er inden for synsvidde. Læs mere om strandsurfing, og find den perfekte strandsurfing-oplevelse i udvalget nederst på siden.

At dele adrenalinfremkaldene oplevelser med én eller flere, du holder af, skaber et bånd og gode minder. Strandsurfing er samtidig en helhedsoplevelse, der vækker sanserne og giver jer en følelse af frihed og eventyr. Har du først prøvet strandsurfing, vender du helt sikker tilbage til det igen.

Hvad er strandsurfing, og hvor foregår det?

Strandsurfing er ”sport”, der foregår i en trehjulet gokart med sejl – f.eks. en Blokart eller en Strandsejler. Når vinden tager fat i sejlet, får du fart på hen over stranden.

Du kan opleve strandsurfing på stranden på f.eks. Fanø eller Rømø – som er to meget populære strandsurfing-steder. Men også i Aarhus eller Nordjylland eller andre steder, hvor der er gode sandstrande, kan du prøve kræfter med strandsurfing, der kan bookes hos arrangører som f.eks. OurStuff.

Book strandsurfing online – eller køb et gavekort

Du kan nemt og hurtigt booke strandsurfing online fra udvalget herunder. Eller du kan købe et gavekort og vente med at booke datoen til senere – eller lade modtagerne af gavekortet selv vælge en dato.

Viser alle 4 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps