Kajakkursus

Kvinde i kajak der er ved at tage et kajakkursusKajakken glider lydløst gennem det spejlblanke vand, og du hører ikke andet end naturen og roen. Tag et kajakkursus, og føl dig sikker på vandet i en manøvrevenlig kajak. Kurset kan klares på et par timer eller tre og læres, mens du sidder i kajakken. Find dit kajakkursus herunder, og bestil et oplevelsesgavekort til dig selv, eller forær det til én, du holder af!

Kajakoplevelser på roligt vand foregår bedst, når du har lært, hvordan kajakken bruges. På et kajakkursus lærer du teknikker og regler, og du finder kurser flere steder i landet. Lær manøvrering blandt klipperne på Bornholm, sejl en rolig tur i de sjællandske fjorde, eller udforsk det sydfynske øhav i kajak. Køb gavekort i dag, og book kurset, når du eller gavekortmodtageren har tid.

Har du overvejet et kajakkursus?

Et kajakkursus er din genvej til unikke kajakoplevelser. På et kajakkursus lærer du, hvordan du manøvrerer den lange båd og får optimalt udbytte af dine timer på vandet.

Du føler en større sikkerhed, når du har været igennem et kursus, og det hele bliver som regel lidt nemmere med de rette teknikker.

Tag et kajakkursus for 2 og få en hyggelig oplevelse, som I kan bruge sammen bagefter. Når I er to på et kursus, kan I efterfølgende træne sammen og hjælpe hinanden med de teknikker og regler, der måske er gået i glemmebogen siden kurset.

Hvordan foregår et kajakkursus?

De fleste kajakkurser tager ca. 3 timer. Du sidder det meste af tiden i kajakken, mens du får instruktioner.

Typisk indledes et kajakkursus med en gennemgang af, hvordan en kajak fungerer. Du lærer nogle teknikker til at manøvrere og få fremdrift, inden du med gruppen og instruktøren tager samlet ud på en sejltur. Undervejs på sejlturen vil instruktøren give gode råd efter behov.

Kajakken og nødvendigt udstyr lånes for dagen, ligesom du får besked inden kurset, hvis du skal have særlig påklædning på.

Hvor kan du tage et kajakkursus? Se udvalget her!

Du kan finde kurser i kajak flere steder i landet, men typisk i roligt farvand.

Hvis du gerne vil finde et kajakkursus på Fyn, er det sydfynske øhav ofte stedet, hvor det foregår. Et kajakkursus på Bornholm finder typisk sted mellem klipperne i rolige vandhuller, mens et kajakkursus på Sjælland som regel er bedst placeret i de rolige fjorde.

Få unikke kajakoplevelser sammen på et kajakkursus for 2 – find kurset herunder, bestil et gavekort til oplevelsen, og book tid til kurset, hvor og når, det passer dig!

Viser alle 3 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!