Pistolskydning

Skydeskive med huller fra pistolskydningEn, to, tre – skyd! Det er ikke svært at skyde, men det kan være svært at ramme. Med pistolskydning på bane får du en sikker introduktion og lov til at prøve den svære kunst at ramme bulls eye. Køb et gavekort til pistolskydning som gave, eller giv det som en udfordring til ham eller hende, der altid praler af at kunne ramme. Se mulighederne herunder.

Tag en time eller to på skydebanen, og prøv pistolskydning med forskellige typer håndvåben. En omgang pistolskydning giver dig 25-100 skud og masser af adrenalinsus og sommerfugle i maven.

Find pistolskydning på indendørs eller udendørs bane i hele landet, og giv en god ven en udfordring til en sikker skydekonkurrence. Pistolskydning er for både nybegyndere og øvede, og alt sikkerhedsudstyr lånes naturligvis på banen.

Tør du prøve pistolskydning?

Det kræver mod, koncentration og vilje at ramme, når du skyder med en pistol på en træningsbane – og så handler det om teknik.

Pistolskydning handler om at lære, hvordan du håndterer en 22 mm, en 38 kaliber eller en 9 mm, så chancen for at ramme bulls eye øges.

En oplevelse på en skydebane indenfor eller udenfor varer typisk 1-2 timer og giver dig mulighed for at affyre mellem 25 og 100 skud afhængig af våbenet. Du låner naturligvis både sikkerhedsbriller og høreværn og får kyndig instruktion i at bruge våbenet.

Du kan købe oplevelsen på gavekort og forære det som en udfordring til én, der mener altid at kunne ramme bulls eye. Tag på banen med en god ven, og lav en sjov konkurrence med pistolskydning under sikre forhold. En ideel gaveidé til ham eller hende, der gerne vil opleve noget, der giver et adrenalinkick.

Her finder du pistolskydning – Se udvalget her!

Uanset om du er på udkig efter pistolskydning i København eller andre steder i landet, er oplevelsen noget helt særligt.

Uanset om du tager en god ven med til pistolskydning i Midtjylland eller prøver pistolskydning på Sjælland, er sikkerheden og udstyret i orden, så I kan koncentrere jer om at ramme plet.

Ingen af jer behøver at have erfaring med våben eller skydning for at få en sjov oplevelse ud af en tur på skydebanen – det er altid en udfordring at ramme bulls eye!

Gavekort til pistolskydning finder du lige herunder. De sendes elektronisk eller fysisk direkte til dig eller modtageren af gavekortet.

Find oplevelsen herunder, bestil et gavekort, og forær det som gave til to, der trænger til lidt action – eller giv det som en udfordring til en god ven.

Viser et enkelt resultat

Copyright 2023 - Pilanto Aps