Slikkepindekursus

Kvinde der holder en slikkepindHvis du ikke har prøvet at lave slikkepinde før, så bør du unde dig selv at tage et slikkepindekursus – og nej, det er ikke kun noget for børn.  Alle kan deltage. Dog skal børn, når de er under en vis alder, have følgeskab af en voksen. Nederst på siden kan du klikke dig videre og booke et kursus i at lave slikkepinde.

Et slikkepindekursus kan være for både børn og voksne – sammen eller hver for sig. Og har du først lært, hvordan du laver lækre slikkepinde i forskellige former og farver, med forskellige smage og pynt, så kan du lave dem selv derhjemme til glæde for hele familien.

Lav slikkepinde derhjemme

Når først du har lært teknikkerne til, hvordan du laver slikkepinde, så kan du rigtig folde dig ud derhjemme og lave anderledes slikkepinde af enhver slags.

Eller du kan sende børnene afsted på et slikkepindekursus og lade dem få nogle hyggelige timer og måske finder de også nogle nye kammerater. Og de får opskrifter med hjem, så I kan fortsætte derhjemme.

Hvor afholdes der slikkepindekursus?

Tag til slikkepindekursus i Horsens, København, Køge eller i Bonbon-Land ved Holme-Olstrup i Sydsjælland. For der er flere steder på Sjælland, Fyn og i Jylland, der afholdes slikkepindekurser. Både for børn og voksne.

Tjek udvalget her nederst på siden, hvorfra du kan klikke dig direkte videre til arrangementet og booke en tid eller købe et gavekort til oplevelsen. Og hvem vil ikke blive superglad for at få sådan et kursus forærende.

Book en billet, eller køb et gavekort

Det er supernemt at komme med på et kursus. Du booker billetten eller billetterne online, og får dem i din indbakke eller som sms med det samme.

Eller du kan købe et gavekort – enten som en gave eller til dig selv. Og så bookes billetterne senere.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps