Glamping

GlampingDet bedste fra to verdener: Glamour og camping i ét! Nyd naturen og campingens afslappede koncept, mens du overnatter i rigtige senge og spiser god mad. Du behøver ikke være en outdoor-type for at vælge det geniale rejse-koncept, og du finder det i udvalget herunder i alle prisklasser. Book din glamping for 2 i dag.

Forstå hvad glamping er. Find ud af, hvor du kan tage på glamping i Danmark og hvem, der tager afsted på denne type ophold. Glamping for 2 er for parret, for mor-datter, for venner og for alt ind i mellem. Giv glamping på gavekort til én, du holder af, eller bestil jeres næste glamping-ophold fra en af vores samarbejdspartnere. Det er glamourøs camping, når det er bedst!

Hvad er glamping?

Glamping er sammensat af ordene ”glamour” og ”camping” og betyder luksuscamping. Idéen med glamping er, at du får det bedste fra to verdener – det vil sige, at du får naturoplevelsen ved camping uden at gå på kompromis med komforten.

Du kan selv arrangere glamping eller købe det som en færdig oplevelse. Du kan vælge glamping i telt, i campingvogn eller hytte, og du finder luksuscamping flere steder i Danmark.

Glamour-delen af glamping vedrører som regel overnatning og spisning, mens camping-delen består af placeringen udenfor og klassiske campingelementer som bål.

Uanset om du sover i telt eller med mere fast tag over hovedet, foregår overnatning på glamping næsten altid i en rigtig seng. Maden bliver leveret eller gjort klar, alt afhængig af hvilken type ophold du booker. Spisning på glamping foregår som regel ved stole og borde.

Hvor finder du glamping?

Du finder glamping i Danmark omkring de fleste byer både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Glamping i København er ikke nødvendigvis anderledes end Glamping i Svendborg – placeringen er altid uden for byområdet i naturen. Du finder glamping både højt oppe i trætoppene og nede på jorden og altid med smuk udsigt.

Hvis du søger glamping nær Aarhus eller selv ønsker at arrangere glamping i Vejle, kan du online finde færdige oplevelsespakker til glamping eller selv booke plads på en campingplads.

Fordelen ved at købe en færdig glamping for 2 er, at der er tænkt på det hele, så I blot kan nyde naturen og hinanden – på en komfortabel måde.

Hvem er glamping for?

Glamping er for alle – både voksne og børn kan nyde konceptet med luksuscamping.

Glamping for 2 kan være den romantiske weekendtur for parret, der gerne vil være udendørs, men sove i en rigtig seng og spise god mad. En glampingoplevelse for to kan også være en god mor-datter-tur, hvor der er tid til både afslapning og luksus. En glampingtur med en god ven kan være det helt rette for jer, der bare vil slappe af i frisk luft uden besværet med madlavning og teltopsætning.

Giv glamping på gavekort – Se udvalget her!

Overrask en god ven med et gavekort til jeres næste glampingtur, eller forær parret, der trænger til lidt romantisk tosomhed, et gavekort til glamping. Du finder glamping-gavekort i alle prisklasser i hele landet, og det hele kan bestilles online. Se blot udvalget herunder.

Viser alle 10 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps