Minicruise for 2

Par der er på et minicruise for 2Sejl ud på den rolige sø eller å i Danmark med en drink i hånden, eller nyd luksuslivet ombord på en stor færge til Oslo – et minicruise for 2 kan vare et par timer eller et par dage, men oplevelsen er fantastisk uanset! Overvej et gavekort til et minicruise fra Danmark til to, du holder af. Køb et gavekort online, og lad modtageren selv bestille afrejsetidspunktet.

Danmark er omgivet af vand, og du kan nyde det på et minicruise for 2 – både i Danmark og på et minicruise fra Danmark. Invitér en af dine nærmeste med, eller forær turen på gavekort til to, der fortjener det. Det er nemt at bestille online og booke, når kalenderen tillader det.

Kan du tage på krydstogt i Danmark?

Ja – sagtens! Der er flere forskellige former for minicruises for 2 både fra Danmark og i Danmark.

Du kan vælge minicruise som en dagstur på én af Danmarks mange smukke indsøer, åer eller fjorde. Her oplever du på nogle timer området fra vandsiden, mens du nipper til en drink eller får en bid mad og hører interessante fortællinger om lokalområdet.

Tag på minicruise for 2 til udlandet

Der er også rig mulighed for at rejse ud fra Danmark på f.eks. et minicruise til Oslo eller andre ture på få dage.

Her overnatter og spiser I på skibet, mens naturen langsomt glider forbi, og havluften frisker jer op. Alt hvad I skal bruge af restauranter og faciliteter findes ombord, så krydstogtet føles som et flydende hotelophold.

De fleste krydstogter på flere dages varighed er planlagt, så I rejser om natten det meste af vejen og har tid om dagen i den by, I når frem til. Det giver anledning til at bruge turen som et skønt hotelophold eller en tur i byen.

Hvem skal med?

Det er oplagt at invitere den eneste ene med på et romantisk minicruise for 2, hvor I har et par timer eller et par dage til bare at nyde hinanden og udsigten.

Et minicruise på et par timer i et naturskønt område i Danmark er dog også velegnet til en hyggelig far-søn eftermiddag eller et roligt søskende-gensyn.

Til den mere aktive tur kan et minicruise til Oslo være den perfekte kombination af fest og fridage, hvor natten kan tilbringes på dansegulvet eller i baren og dagen i destinationsbyen. Valget er dit – og du bestemmer selv, hvem der skal med.

Forær et minicruise for 2 i gave

Kender du et kærestepar, et ægtepar eller et par venner, der fortjener at nyde et par fritimer eller fridage på vandet? Så overvej om et minicruise for 2 ikke kunne være den ideelle gaveidé!

Det er nemt at bestille et oplevelsesgavekort til et minicruise fra Danmark eller i Danmark fra udvalget herunder og selv lade modtageren booke oplevelsen. Har du ikke selv mulighed for at overrække gavekortet, kan du ovenikøbet bestille det til direkte levering i postkassen eller indbakken hos modtageren. Nemmere bliver det ikke!

Find et minicruise for 2 i udvalget her!

Bestil et gavekort til et minicruise for 2 i dag, og nyd et par timer eller dage på havet!

Viser alle 7 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps