Bagekursus for 2 (eller flere)

Ingredienser og udstyr til bagning

Bliv bedre til at bage på et bagekursus

Et bagekursus er en hyggelig oplevelse, hvor du lærer færdigheder, du kan bruge resten af livet. Du får helt styr på, hvordan du ælter en dej ordentligt, eller hvordan du former wienerbrødet på den helt rigtige måde. Her på siden finder du bagekurser både for børn og voksne. Se udvalget herunder.

Drømmer du om at kunne gøre bageren kunsten efter og servere lækkert og frisk brød og sprøde, søde kager, skal du selvfølgelig på bagekursus. Her lærer du fra bunden, hvordan du tilbereder en bestemt form for bagværk. Det kan være brød eller kager.

Du får derfor styr på æltning, formning og bagning af brødet. Nogle teknikker, der kan være svære at aflure, hvis du ikke har erfaring med at bage i forvejen. Ved kursets afslutning kan du nyde dine lækre kreationer sammen med de andre kursusdeltagere. Læs mere om bagekurser her.

Bagekurser bliver primært afholdt i de større byer som København og Aarhus. Du kan derfor kombinere et besøg i en af landets større byer med deltagelse på et hyggeligt kursus. Men du finder naturligvis også bagekurser andre steder i landet.

Bagekursus for børn og voksne

Vil du have en særlig oplevelse sammen med børn eller børnebørn, kan du tage dem med på et bagekursus, der henvender sig til både børn og voksne. Her samarbejder I om at tilberede jeres eget bagværk. Hvis du ikke er en så erfaren bager, er det en oplagt måde for dig at få børnene med i køkkenet på.

Kurserne er tilpassede, så de passer til børnenes niveau. De er derfor ikke lige så lange, som bagekurserne for voksne typisk er, og I skal ikke tilberede lige så avanceret bagværk. Til gengæld får børnene en pædagogisk indlæring om, hvordan for eksempel surdej virker.

Når børn selv er med til at tilberede maden, vil de have langt mere lyst til at smage på den. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at inddrage børn i madlavningen. Et kursus i bagning kan netop være en god indgangsvinkel til det.

Bageskole for par

Det er ikke kun dit barn eller barnebarn, du har mulighed for at tage med på kursus. Mange vælger at tage på bagekursus med deres ven, veninde eller partner. Det er nemlig hyggeligt at lære noget nyt sammen. Lige meget om I begge to nyder at bage i forvejen, eller I begge to er begyndere, vil I kunne finde et kursus at deltage på og få rigtig meget ud af det.

Et bagekursus kan derfor være en rigtig god gave, hvis du gerne vil invitere på en oplevelse i stedet for at give en ting. Det, I lærer på kurset, kan I bruge resten af livet, når I bager. Samtidig vil I blive mindet om de hyggelige timer, I havde på kurset, hver gang I sætter bagværk i ovnen. Det er et meget stærkere minde, end hvis du havde købt en ting.

Se udvalget af bagekurser her!

Herunder har vi samlet en række eksempler på gode bagekurser. Du kan typisk vælge mellem, om du vil lære at tilberede godt brød eller tilberede forskellige former for lækre kager. Dog tilbereder I både kager og brød på kurset for børn og voksne.

Viser alle 13 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!