Social dining

Social dining arrangementEr du vild med mad og socialt samvær, så skal du helt sikkert prøve social dining. Det er et forholdsvist nyt koncept, så du kan ikke bare gå ind på en hvilken som helst restaurant og bestille det. Her på siden kan du læse mere om, hvor i landet det findes og også bestille en social dining fra en af vores samarbejdspartnere.

Som nævnt er social dining et forholdsvist nyt koncept – i hvert fald herhjemme – men det bliver mere og mere populært. Det handler, som navnet mere end antyder, om socialt samvær omkring det at spise.

Hvad er social dining?

Det handler vel altid om socialt samvær omkring det at spise, når to eller flere går ud sammen og spiser på en restaurant, kan du så mene. Og ja, naturligvis, men det handler endnu mere om socialt samvær og det at spise ved social dining.

For her bestiller i ikke hver jeres ret, her får I sammen flere små retter, som I så deler. Det giver jer også en mulighed for at smage på retter, som I aldrig har smagt før. Det gør det til en mere intens og nær oplevelse. Og så er det bare superhyggeligt.

Her kan du prøve den sociale madoplevelse

Selvom det er et forholdsvist nyt koncept i Danmark, så findes det allerede flere steder i landet. Dog mest i de større byer. Du kan bl.a. prøve oplevelsen her:

  • Jylland – Aarhus, Vejle, Aalborg, Randers
  • Fyn – Odense, Svendborg, Middelfart
  • Sjælland – København, Herlev, Slagelse

Men der findes garanteret i endnu flere byer. Og der kommer hele tiden nye restauranter til, der indfører konceptet.

Book nu, eller bestil et gavekort

Hank op i din partner, venner eller familie, find en dato, hvor I begge eller alle kan, og book en frokost, brunch eller middag allerede i dag.

Eller købe et gavekort, og book, når I er klar til en social madoplevelse.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps