Keramikkursus

KeramikkursusTag på en kreativ rejse ind i en verden af ler, formgivning og kunstnerisk udfoldelse med et keramikkursus. Her får du mulighed for at udforske forskellige teknikker og skabe dine egne unikke, håndlavede kunstværker til eget brug, eller som du kan bruge til gaver. Book et kursus i keramik i dag.

På et keramikkursus kan du lære de grundlæggende principper inden for keramik – typer af ler, redskaber og teknikker. Fra at ælte leret, kaste det på en drejeskive, skabe grundformen og til at glasere og dekorere dine kreationer.

Hvor kan jeg lære at lave keramik?

Der findes keramikkurser overalt i landet. I København, Aarhus, Nordjylland, Viborg, Aalborg, på Bornholm og mange andre steder.

Og har du i tankerne at holde en lille ”krea-ferie”, så findes der også kurser, der inkluderer en overnatning. Og oftest er disse arrangementer for 2 personer. Så tag din livsledsager, en kær ven eller en god kollega under armen, og oplev sammen, hvordan jeres kreativitet vil blomstre, når I får inspiration og feedback fra instruktørerne på kurset og fra de andre kursister.

Et kursus er også en social oplevelse, hvor I og andre kan samles og udveksle erfaringer og skabe varige venskaber.

Hvad koster et keramikkursus?

Prisen på et keramikkursus afhænger af kursets art og varighed. Du kan f.eks. lære at male på – og få glaseret og brændt – keramik for 200-300 kr. pr. person.

Men du kan også finde kurser, der koster 2.000-3.000 kr. Her får du så mulighed for at lære at lave keramik fra start til slut og en overnatning for 2 personer med i prisen.

Book et keramikkursus online, eller køb et gavekort

Find et keramikkursus i udvalget herunder, og book det i dag. Eller køb det som et gavekort, og book en dato senere, eller overrask en af dine nærmeste med en skøn oplevelse for 2.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps