Ballonflyvning

Ballonflyvning over en markEr du eventyrlysten, så er er ballonflyvning garanteret noget for dig. Drømmer du om at se det smukke landskab bugte sig langt under dig, så er en luftballontur et godt bud på en uforglemmelig oplevelse. Læs med herunder, og find ud af, hvilken ballontur du skal kaste dig ud i.

Solen er ved at forsvinde i horisonten og kaster de sidste lyse stråler fra sig. En farverig ballon markerer sig midt på den klare himmel, og alt er helt stille. Du kender garanteret synet fra jorden. Hvis du nogensinde har følt dig draget mod den lille kurv under ballonen, så er ballonflyvning helt sikkert værd at prøve.

Nemt at komme afsted

Det er både nemt og ret billigt at komme afsted på luftballon-tur.

En dygtig ballonpilot vil være med på turen så I er i helt trygge hænder og blot skal koncentrere jer om at sanse og nyde oplevelsen.

Hvis du gerne vil på en tur i en luftballon, så kan du komme afsted for omkring 2.000 kroner.

Overvejer du at investere lidt ekstra i turen kan du flyve hen over spændende locations som København eller endda alperne i Østrig. Men der går også ture fra både Midtjylland og Midtsjælland, så det skulle være muligt for de fleste at komme afsted.

Her nederst på siden kan du hurtigt klikke dig videre til de bedste ballonture og finde en tur, der passer til dit budget og dine ønsker.

Perfekt oplevelse for 2

Ballonflyvning er den perfekte oplevelse at dele med en, du har kær, da I kan tale sammen uden mange forstyrrelser. Der er nemlig minimalt med larm i en varmluftballon.

I vil kunne mærke vinden mod ansigtet og se skyerne helt tæt på. Det kan være en romantisk tur med din partner, eller du kan skabe gode minder med dit barn.

Fordi der ikke er støj fra en stor motor, kan I sagtens tale sammen under turen og studere landskabet under jer. Ballonflyvning for to er en populær bryllupsgave, konfirmationsgave eller fødselsdagsgave til den runde fødselsdag.

Men hvad det, der gør en tur i luftballon til noget særligt?

Det er den ro, natur og stilhed, der kun findes oppe under skyerne. Vinden fører ballonen med sig, og du kan dele det hele din kæreste, ægtefælle eller en helt tredje.

Skal turen virkelig være i det romantiske hjørne, kan du vælge at købe en VIP-tur, hvor kun du og din elskede er passagerer i kurven. Det lille sus i maven bliver en smule mere intenst, og det er en unik måde at komme tæt på hinanden.

Oplev naturen fra en luftballon – Se udvalget her!

Det er vinden, der bestemmer ballonens hastighed, og du bliver ikke forstyrret af voldsom larm, som hvis du fløj med helikopter.

Fra kurven under ballonen vil turen føles vindstille og den eneste larm er fra gasbrænderen, når ballonpiloten sender luftballonen højere op.

På en luftballontur kommer du helt tæt på naturen, og omgivelserne kan sanses på en helt ny måde. Lyder det som noget for dig, så klik dig videre fra udvalget herunder, og se hvordan du kommer afsted.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2023 - Pilanto Aps
Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!