Hummerjagt

Mand på hummerjagtHummeren – havets konge! Den lever på bunden af havet og er svær at fange, derfor er det et særligt festmåltid, når det lykkes. Tag på hummerjagt og lær, hvordan du overlister det store krebsdyr. En fantastisk natur- og jagtoplevelse til ferien eller som gave. Find din oplevelse med hummerjagt for 2 herunder!

Hvis du kan dykke 3 meter og har prøvet undervandsjagt et par gange, kan du kaste dig ud i at jage havets konge – hummeren.

Det kræver udstyr, teknik og tålmodighed at fange sit eget festmåltid, men en hummerjagt for 2 er en fantastisk oplevelse til ferien eller som gave.

Find oplevelsen herunder, bestil gavekortet i dag, og tag på hummerjagt på Fyn eller dér, hvor du ferierer.

Har du prøvet hummerjagt?

Måske har du prøvet undervandsjagt, men ikke specifikt efter hummere? Så har du chancen nu.

Når du tager på hummerjagt i Danmark, foregår det de steder under vandet, hvor hummeren lever. De store krebsdyr er svære at fange, men med det rette udstyr, de rette teknikker og en god portion tålmodighed kan du selv fange festmåltidet.

Tag på hummerjagt for 2 i nærheden af, hvor I bor, eller gør det til en ferieoplevelse for jer selv eller andre.

Hummerjagt kan bestilles på et oplevelsesgavekort, der indløses, når du eller modtageren booker tid. Oplevelsesgavekort er som regel gyldige i flere år, så du kan sagtens vente, til vejret giver den bedste sigtbarhed og temperatur i vandet.

Hvordan foregår hummerjagt?

Hvad en du tager på hummerjagt på Fyn, Sjælland eller i Jylland foregår det altid på hummerens levested.

Typisk skal du afsætte en hel dag til hummerjagt. Det tager ofte 6-7 timer, hvoraf 3-4 timer foregår i vandet. Transport til og fra hummerstedet samt introduktion til og leje af udstyr er altid inkluderet i en hummerjagt.

Book en hummerjagt – Se udvalget her!

Book hummerjagt, og overvind havets konge med det rette udstyr!

Viser et enkelt resultat

Copyright 2023 - Pilanto Aps