Kroophold for 2

Kroophold for 2Kroer er afslapning, historie og fantastisk beliggenhed – og så er du sikker på god mad! Vælg et kroophold for 2 på én af de mange skønne, gamle kroer i Danmark. Du finder ophold i hele landet, og med et gavekort kan du være sikker på, at der er sørget for det hele. Book et gavekort til kroophold for 2 i dag. Du finder et stort udvalg herunder!

Nyd et ophold på en af Danmarks mange kulturhistoriske kroer. De fleste regioner og byer byder på kroophold, og det er nemt at bestille. Forær et kroophold på gavekort til to andre, eller invitér én du holder af med på en skøn weekend på en skøn kro.

Hvorfor tage på et kroophold for 2?

Masser af hygge, afslappet stemning og spændende historie præger de mange gamle kroer rundt om i Danmark. På et kroophold for 2 får du tid til at slappe af, god mad og en fantastisk beliggenhed.

Læs mere herunder om, hvor i landet der ligger kroer, hvordan du bestiller, og hvordan du bærer dig ad, hvis opholdet skal være en gave til to andre, og du ikke selv skal med.

Hvor i Danmark finder du kroer?

Du finder masser af muligheder for kroophold i Jylland, en del kroophold for 2 på Fyn og også flere forskellige typer kroophold på Sjælland.

Der er en stor koncentration af kroophold i Region Nordjylland og i Region Midtjylland, mens kroophold i Region Syddanmark og på Sjælland er geografisk mere spredte.

Gamle kroer ligger altid placeret strategisk praktisk for færdsel og har derfor ofte en meget natursmuk beliggenhed i naturen ved gamle hovedveje eller lige ned til vandet. Denne naturskønne beliggenhed kendetegner kroophold, men det er også muligt at finde kroophold nær København eller kroophold for 2 i Aarhus – her vil beliggenheden ofte være enten centralt i bymiljøet eller helt uden for bygrænsen.

Hvordan bestiller du et ophold på en kro?

Du kan bestille et ophold på to måder – enten direkte hos kroen eller via et oplevelsesgavekort.

Når du bestiller et kroophold hos den enkelte kro, kan du gå glip af gode tilbud og rabatter, som du får via gavekort eller sweet deals. Når du bestiller et ophold via et oplevelsesgavekort, får du desuden et samlet overblik over alle kroophold, inden du vælger.

Uanset om du bestiller direkte eller via et gavekort, skal selve overnatningen altid bookes hos kroen. Det kan du gøre på kroens hjemmeside, via gavekortudbyderens hjemmeside eller ved at ringe til kroen.

Normalt inkluderer et gavekort til kroophold for 2 en samlet pris for 1-2 overnatninger, morgenmad og middag med eller uden vin. Ved booking af overnatning eller ved ankomsten angives som regel en kode fra gavekortet, som fortæller kroen, hvad opholdet inkluderer. Husk at medbringe gavekortet og alle koder på opholdet!

Når et kroophold for 2 skal være en gave

Et kroophold for 2 på et gavekort kan nemt foræres til andre. Du kan købe et gavekort direkte hos kroen, men i de fleste tilfælde er det nemmere at købe et oplevelsesgavekort med opholdet.

Du kan enten vælge opholdet for modtageren ved at give et gavekort til et bestemt kroophold for 2, eller du kan give et åbent oplevelsesgavekort, så modtageren selv kan vælge den kro og det ophold, som han eller hun foretrækker.

Overvej også om gavekort kan være den rette løsning for dig, der gerne vil invitere din bedre halvdel, en god ven eller en date med på kroophold for 2 – det giver jer sikkerhed for at komme afsted, men samtidig frihed til at booke, når det passer ind i kalenderen.

Se udvalget af kroophold for 2 her!

Find et gavekort til et kroophold for 2 i udvalget herunder, bestil i dag, og book overnatningen, når det passer jer!

Viser alle 15 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!