Surdejskursus

Brød af surdejNår du tager et surdejskursus, lærer du ikke bare at lave en surdej. Du lærer også at bruge den i forskelligt bagværk. Og hvis du tror, at surdej kun kan anvendes i brød, så tager du fejl. For surdej kan bruges i næsten alle typer bagværk – boller, kiks, kager osv. Bestil et surdejskursus fra en af vores samarbejdspartnere, som du finder nederst på siden. Og læs mere om surdejskurser landet over herunder.

Ud over at du på et surdejskursus lærer at lave surdej og bruge den i bagværk, lærer du også, hvordan du ”fodrer” den – så den bliver ved med at være velfungerende – hvor længe den holder, hvordan du opbevarer den og alle de andre grundlæggende teknikker. Det er helt sikkert en viden, du vil kunne bruge, når du kommer hjem i dit eget køkken.

Her kan du finde et surdejskursus

Overalt i landet kan du finde et surdejskursus eller et bagekursus, hvor der også er en lektion i surdej. Så om du bor i Jylland eller på Fyn eller Sjælland, så kan du finde et kursus, hvor du kan lære at lave surdej.

Dog er det mest populært pt i Jylland, f.eks. i Aarhus, Aalborg og Viborg, som du kan se af udvalget herunder. Men også i København og Odense kan du finde kurser, hvor du lærer alt om surdej. Kan du ikke finde et surdejskursus i nærheden af dig blandt de udbydere, som vi samarbejder med, så er det bare at søge på nettet. Men der kan også komme flere til herunder.

Bestil et gavekort, eller book en dato online

Har du fået lyst til at lære at lave og bruge surdej, så book et kursus fra udvalget herunder. Eller køb et gavekort – til dig selv eller en anden eller til jer begge – så er det bare at booke en dato og tid, hvor det passer bedst ind i kalenderen.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps