Sælsafari

GråsælSmå brune øjne, en våd snude og en vamset pels. Ikke ret mange dyr er så nuttede som sæler, og du kan komme helt tæt på dem her i Danmark. Tag på sælsafari på vandet, og lad naturen komme helt tæt på båden. Nyd de adrætte dyr i deres naturlige habitat, og hør om deres liv og færden undervejs. Find en sælsafari-oplevelse herunder, og bestil et gavekort – så er ferien i hus!

Du kan komme på en sælsafari for 2 flere steder i de danske og svenske farvande. Tag afsted med din kæreste eller dit barn eller barnebarn, og få en helt særlig oplevelse. Det hele foregår på vandet, og du lærer en hel masse om de skønne dyr imens. Køb et gavekort i dag, og book din sælsafari, når det passer ind i ferieplanerne.

Er der sæler i Danmark?

Ja, flere steder! På en sælsafari for 2 bliver I taget med derud, hvor de opholder sig, og I kommer uden at forstyrre dem helt tæt på.

Af hensyn til sælerne, der soler sig, dæmpes motorlarmen, når båden nærmer sig, og en guide fortæller om dyrene, mens I sejler stille forbi. De legesyge sæler kan endda sommetider finde på at kigge forbi helt tæt på båden, for at se hvem I er.

Tag ud på en romantisk sælsafari for 2, eller oplev en uforglemmelig forælder-barn-dag helt offline med frisk luft. En sjov oplevelse for børn og voksne i alle aldre.

Hvordan foregår sælsafari?

En sælsafari foregår på vandet i enten en speedbåd, på en lille færge eller i kajak.

Alle tre måder bringer dig tæt på sælerne, dér hvor de holder til. Nogle sælsafarier foregår i danske farvande, som f.eks. i Limfjorden i region Nordjylland eller Vadehavet i Syddanmark, mens andre tager dig over på den svenske side, som f.eks. i Falsterbobukten ved Skanör i Skåne.

Varigheden af en sælsafari varierer fra 1 time helt op til 4 timer.

Ved sælsafari i kajak får du som nybegynder en grundig gennemgang af kajaksejlads, så du er i stand til selv at komme ind og ud af kajakken, og så du kender de grundlæggende sikkerhedsregler.

Book din safari online – Se udvalget her!

Uanset hvilken type sælsafari, du foretrækker, kan du købe oplevelsen som et oplevelsesgavekort.

Det giver dig chancen for at forære den perfekte gave til fødselsdag, middagen eller jul – og med et gavekort til sælsafari for 2 kan du måske være den heldige anden, der bliver inviteret med!

Find oplevelsen herunder, og lad modtageren selv booke datoen online. Det er den perfekte aktivitet for både store og små, når en ferie er lige om hjørnet.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2023 - Pilanto Aps