Vildmarksbrunch

Madlavning til vildmarksbrunchVildmarksbrunch – eller -lunch – er den vildeste oplevelse, hvis du elsker frisk luft, mad og levende ild og hyggeligt samvær. Nederst på siden kan du klikke dig videre til en af de arrangører, vi samarbejder med og booke en vildmarkslunch eller -brunch. Og lige herunder kan du læse mere om den helt specielle oplevelse.

Denne oplevelse bliver helt klart en dobbelt så vild oplevelse, hvis I er to. Luft jeres indre naturmenneske sammen, mød andre mennesker, og skab nye venskaber. Der er ikke noget, der binder bånd mellem mennesker som fælles oplevelser – og især når der også er mad involveret.

Hvad er en vildmarksbrunch eller -lunch?

En vildmarkslunch eller -brunch er kort sagt en frokost eller brunch i naturen i fællesskab med andre. Med i prisen er der som regel alt, hvad der skal bruges til den fælles madlavning over bål samt anden forplejning.

Og så ikke at forglemme – cowboykaffe. Malede kaffebønner direkte i det kogende vand. Rør rundt. Og så er der cowboykaffe.

Derudover kan du nogle steder også lære noget om at hugge brænde, tænde bål og sanke. Samt få nogle opskrifter med hjem.

Her finder du din vildmarksoplevelse

Danmark er heldigvis rig på ”øde” og skønne naturområder, hvor du kan opleve en vildmarksbrunch. Om du vil finde et sted nær dit hjem, eller om du vil slå det sammen med andre oplevelser på en ferie, er naturligvis op til dig. Herunder får du nogle eksempler på, hvor du kan opleve en brunch eller lunch i naturen.

I Jylland kan du komme på vildmarksbrunch i Mols Bjerge på Djursland arrangeret af Karpenhøj Naturcenter.

På Fyn – nærmere bestemt Sydfyn – kan du lave mad over bål i den lille by Vester-Skerninge med Natur Mageriet.

På Sjælland kan du komme på vildmarkslunch ved Furesø i Værløse med Fremus in the woods. Kun ca. 15 km fra København.

Bestil en vildmarksoplevelse online

Book din vildmarksbrunch eller -lunch med det samme fra en af udbyderne herunder. Eller bestil et gavekort, og book senere.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!