Romantisk getaway for 2

Par på getway for 2Er du ved at blive stresset, og synes du, at den ene dag bare afløser den anden i en lind strøm? Slip ud af hamsterhjulet med et getaway. Tag din livsledsager med på råd. Hvor skal I hen og hvornår? Tjek de mange muligheder nederst på siden, og bestil eller book et romantisk getaway for 2.

Når hverdagens stress og jag bliver for trættende, er det ren lise for både krop og sjæl at smide alt, hvad du har i hænderne og komme væk hjemmefra. Der sker et eller andet med os mennesker, når vi kom væk fra det vanlige og ud at opleve noget med den, vi holder af.

Hvad er et getaway?

Getaway er engelsk og betyder flugt eller en kort ferie på dansk. Og begge dele er jo sandt. I flygter fra hverdagen ved at tage på en kort ferie. Og et romantisk getaway for 2 giver også et frisk pust til parforholdet. Og når I kommer hjem, kan I bedre klare hverdagen igen.

Et getaway kan være mange ting. Lige fra en overnatning i et fængsel over en overnatning i en shelter i en trætop til et luksuriøst wellnessophold.

Hvilket getaway skal du vælge?

Med de mange muligheder kan det være svært at vælge. For der kan være flere steder og måder at tage en lille afstikker i hverdagen på, som tiltaler jer. Derfor kan det være en god idé at overveje:

  • Formålet med turen: Er det for afslapning, for at opleve en masse eller måske for at nyde hinanden og blive megaforkælet?
  • Destination: I Danmark eller udlandet? Overvej også her faktorer som årstid og vejret – en åben hytte er ikke altid sjovt.
  • Budget: Sæt et realistisk budget med alt inkluderet – transport, ophold, aktiviteter og mad, hvis der ikke er fuld forplejning.

Når I har det hele på plads, og har fundet ud af, hvor I vil hen, så er det tid til at planlægge pakkeliste, aktiviteter og måske spisesteder I gerne vil besøge.

Hvor kan I komme hen på getaway?

Der er næsten ingen grænser for, hvor jeres pause fra hverdagen kan foregå. Jo længere væk I ønsker at komme – f.eks. til udlandet – jo flere dage skal I så have til rådighed.

Men der er sandelig også mange dejlige steder i Danmark, hvor I kan komme væk fra hverdagen. Ikke alene i Jylland, på Fyn og på Sjælland, men også andre steder, som Møn, Langeland eller Bornholm.

Er I til livlige omgivelser og at have alting lige i nærheden, så vælg en af Danmarks større byer, som f.eks. København, Aarhus, Aalborg, Odense osv. Her er der flere muligheder for at finde rolige oaser, men hvor I ikke skal så langt for at finde spisesteder, barer, kulturelle oplevelser og lignende.

Book online i dag

Herunder får du et stort og varieret udvalg af steder, hvor du og din partner kan komme væk fra hamsterhjulet. Og det er ikke alene romantiske weekendophold eller kulturelle oplevelser, der er også sjove og spændende oplevelser for børnefamilier, hvis I skal have børn med.

Find den lille ferieoplevelse I skal have, book online, eller bestil et gavekort, og glæd jer til at komme afsted.

Viser alle 165 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps