Floating

FloatingHar du haft alt for meget om ørerne på det sidste – både privat og på arbejdet? Det kan give stress. Og vedvarende stress kan føre til både fysiske og psykiske sygdomme. Så gear ned med floating, og kom oven på igen. Nederst på siden finder du centre, hvor du kan opleve floating. Book i dag. Vil du vide mere om floating, så læs videre.

Floating er en terapiform, der får dig til at slappe af på en helt ny og mere intens måde og giver dig fysisk velvære. Så er du stresset, så vil floating bestemt være en fordelagtig oplevelse.

Hvad er floating?

Floating er en helt unik og forholdsvis ny form for wellness og terapi, der er blevet meget populær i hele Verden og herunder også Danmark.

Floating foregår i en floatingtank – også kaldet en isolationstank. Det er et lukket rum, der er fyldt med vand, som er tilsat et højt indhold af Epsom-salt. Saltet har fået navn efter den engelske by Epsom, hvor det stammer fra. På dansk hedder Epsom-salt også magnesiumsulfat, og det er faktisk slet ikke salt, men et rent mineral.

Derfor er floating godt

Epsom-salt har en udrensende virkning på kroppen, samtidig med at den store mængde, gør det lettere for dig at holde dig flydende uden at skulle anstrenge dig.

Tanken er lys- og lydisoleret. Vandet er tempereret, så du hverken føler dig for kold eller for varm. Og alt det sammen med den vægtløse fornemmelse skaber en helt unik oplevelse, hvor du kan slappe fuldstændigt af og vil føle dig adskilt fra omverdenen.

Den dybe afslapning og vægtløshed kan ikke alene reducere stress, men også lindre muskelspændinger – som jo ofte følger med, når du er stresse og anspændt. Samtidig med forbedrer Epsom-saltet din huds tilstand og er også med til at lindre ømme muskler.

Floating fremmer, pga. den totale afslapning og manglen på forstyrrende lyde og lys udefra, også dit mentale fokus, hvilket kan øge din kreativitet og mentale klarhed.

Hvilket udstyr skal jeg bruge?

Som udgangspunkt behøver du ikke at medbringe noget for at floate. Der er alt, hvad du skal bruge i floating-centret – håndklæder, ørepropper, shampoo osv.

Du må gerne tage badetøj med, men du må også gerne floate nøgen. Der er private omklædningsrum, så ingen kommer og forstyrrer dig.

Floating-centre i Danmark

I de seneste år er der lavet floating-centre flere steder i Danmark, hvor du kan opleve denne form for terapi. Dog mest i de større byer, som København på Sjælland, Odense på Fyn og Aarhus og Aalborg i Jylland.

Men uanset hvor du vælger at booke en floating-session, så vil der altid være professionelt og erfarent personale til stede, der sikrer dig, at du får den bedst mulige oplevelse.

Floating for 2

Der kan være forskel på størrelsen af tankene. Nogle tanke er til en enkelt person, og andre er der plads til to personer i.

Så husk at booke til 2 personer, hvis du vil dele oplevelsen med en anden. Floating kan blive en superhyggelig oplevelse for 2.

Bestil gavekort eller book en tid online

Hvor vil du opleve en floating-session? Tjek udvalget herunder, og book en tid i dag. Eller bestil et gavekort i dag, og book en tid senere, så du kan komme af med stress og starte på en frisk.

Viser alle 10 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps