Pilot for en dag

Mand der prøver at være pilot for en dagVil du gerne prøve, hvordan det er at være pilot for en dag i et sportsfly, en helikopter eller et jagerfly? Så findes der masser af steder over hele landet, hvor du kan komme ud at flyve, uden først at tage en længere uddannelse. Se, hvor du kan blive pilot for en dag nederst på siden, og læs mere om, hvad du kan forvente dig af oplevelsen lige her.

Drømmer du om at tage et flycertifikat til et privatfly eller en mindre helikopter? Eller vil du gerne have en mere virkelighedstro flyveoplevelse end den, du kan få med et flysimulatorprogram til en computer eller en spillekonsol?

Få den helt ægte flyveoplevelse som pilot for en dag

Så skal du booke dig ind hos et af de steder, hvor du kan blive pilot for en dag i København, Aarhus, Roskilde eller på resten Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Her kan du komme ud at flyve i et rigtigt fly som f.eks. et Cessna eller et Piper sportsfly. Eller en Schweizer eller anden lille helikopter. Selvfølgelig ikke alene, men sammen med en erfaren flyveinstruktør, som underviser dig i, hvordan du selv flyver. Og sidder klar til at gribe ind, hvis du får problemer, når du selv overtager styrepinden.

Typisk får du mulighed for selv at flyve i mellem 30 til 60 minutter – alt efter hvilken pakke, du vælger.

Giv et gavekort til at blive pilot for en dag

Så vil du prøve, hvordan det virkelig føles, selv at flyve et sportsfly eller en helikopter? Eller har du en god ven eller et familiemedlem, der er bidt af en gal luftkaptajn?

Så er et gavekort til at blive pilot for en dag den perfekte gave – enten at ønske dig eller give. De koster fra lige omkring en tusse og op til 4.000 kroner – alt efter om du vil flyve sportsfly eller helikopter.

Se udvalget af gavekortsmuligheder nedenfor – og udlev drømmen. Eller gør det muligt for én, du holder af.

Viser alle 7 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps