Dinner In The Dark - Spis i mørke!

Par der spiser på restaurant i mørkeKan I nyde et restaurantbesøg uden at kunne se maden? Og tjenerne? Og hinanden? Ja – det kan I, hvis I tør kaste jer ud det spændende koncept, der hedder Dinner in the Dark. Tør du? Tøv ikke med at give en oplevelse med Dinner in the dark til én af dine nærmeste – eller book selv bord og få én på opleveren på jeres næste ferie i København!

Det handler om at spise på restaurant i mørke, få forstærket de øvrige sanser og være sammen på en helt ny måde. Oplev Dinner in the dark i Danmark og få en uforglemmelig oplevelse, hvor du måske lærer nye sider af dig selv at kende.

Hvad er Dinner in the dark?

Dinner in the dark betyder, at du spiser på restaurant i mørke. Konceptet er, at alt omkring restauranten er som på alle andre restauranter – det vil sige, du bestiller fra et menukort (inden du kommer ind i det mørke spiseområde!) og får det serveret af tjenere ved dit eget bord. Forskellen er blot, at spiseområdet i restauranten er kulsort – derfor er mobiltelefoner og lysende ure bandlyste – og tjenerne er synshandicappede. Læs mere om oplevelsen her.

Se videoen, og hør om andres oplevelse

En video fra Dinner in the dark i København giver dig et indblik i, hvordan en restaurant i mørke ser ud, mens flere gæster i alle aldre fortæller om deres oplevelse både inden og efter besøget. Nogle er nervøse, de fleste er spændte, men fælles for alle er, at det er en helt ny og anderledes oplevelse.

Alle synes godt om oplevelsen bagefter og fremhæver forskellige ting, som de synes, gør oplevelsen unik. Indehaveren af restauranten fortæller, hvordan hun oplever en fornyet forståelse for synshandicappede efter besøget.

Hvorfor spise i mørke?

De helt unikke fordele, der omtales i blandt andet videoen er:

  • Alle dine sanser forstærkes
  • Samtalen ved bordet går aldrig i stå
  • Du opdager nye sider af dig selv
  • I er sammen på en anden måde

Læs mere om hver af de fire fordele herunder eller læs mere om oplevelsen herunder.

Dine sanser forstærkes

Som normaltseende vil du på et restaurantbesøg i komplet mørke gradvis lære at bruge dine øvrige sanser bedre – simple aktiviteter som at finde maden, drikke af glasset, ramme munden og maden med gaflen og høre, hvad den anden ved bordet siger, vil sikkert blive dit primære fokus.

Hader du pinlig tavshed?

På en mørkerestaurant undgår du med sikkerhed den frygtede pinlige tavshed! Det er ganske enkelt umuligt at opleve noget så unikt sammen uden at tale om det – også undervejs. Det vil hurtigt blive naturligt at guide hinanden til finde noget på tallerkenen og give hinanden gode råd om, hvordan noget praktisk håndteres.

Kender du egentlig dig selv?

Måske vil du til en Dinner in the dark aften opleve sider af dig selv, som du ikke kendte til. Måske viser det sig, at du er den i selskabet, der bliver lidt bekymret, når du pludselig ikke kan se noget? Måske er du den, der beroliger de andre? Måske slapper du meget mere af eller nyder maden mere, når du ikke kan se andre?

Vær sammen på en ny måde

Alle i videoen fra oplevelsen med Dinner in the dark i København nævner, at man er sammen om en oplevelse på en helt ny måde. De vante roller og omgangsmåder bliver nulstillet, når det visuelle pludseligt er væk – en oplevelse for livet for både vennepar, kærester og familie.

Book Dinner in the dark i Danmark!

Du kan opleve at spise på restaurant i mørke flere steder i verden, men der er noget særligt ved at prøve det i Danmark – der er ingen sprogbarrierer, og du oplever med garanti en form for fællesskab med alle restaurantgæsterne, der oplever de samme udfordringer som dig.

Bestil bord til en oplevelse, du aldrig glemmer, eller forær én du holder af et gavekort til Dinner in the dark – du kan jo tage med, hvis du tør!

Viser et enkelt resultat

Copyright 2024 - Pilanto Aps