Grillkursus

Lær at grille kød på et grillkursusVil du gerne være den bedste grillmaster i familien og vennekredsen? Ja, selvfølgelig vil du det. Hvem vil ikke det? Du har garanteret også en ven eller et familiemedlem, der gerne vil blive bedre til grillkunsten. Så tag på et grillkursus for 2 på Webers Grill Academy, og lær at grille fra bunden af, eller hop med på et Weber kursus for de mere øvede, hvis du allerede kan en del.

Det er altid sjovere at være to – også når du skal lære nye ting. Så har du én, du kender godt, i nærheden, som du kan sparre med og dele oplevelsen med. Weber afholder grillkurser over hele verden – og også flere steder i Danmark.

Så det er bare at finde en lokation i nærheden, hvor I gerne vil på grillkursus, booke en tid på Webers Grill Academy, og så bare glæde jer til dagen, hvor kurset skal finde sted. Du kan også købe et gavekort i stedet for og så booke senere.

Webers Grill Academy tilbyder mange forskellige grillkurser

Weber tilbyder kursus i mange forskellige grillgenrer. For grill er ikke bare grill.

For det første findes der mange forskellige slags grill, og for det andet findes der rigtig mange forskellige råvarer og retter der kan grilles – både til hverdag og fest.

 • Brug grillen til hverdag: Lær at lave lækre hverdagsretter – både forretter, hovedretter og desserter – af enkle råvarer. Kurset er for alle – begyndere såvel som øvede.
 • Kulgrillkursus: Nogle er vilde med gas, andre med el, og andre igen med kul. Dette Weber grillkursus er for dig, der elsker rigtige gløder og duften af knitrende kul. Her lærer du at lave alt fra forret og snacks over hovedretter til ost og dessert. Alle kan deltage, hvad enten du er novice eller erfaren.
 • Gasgrillkursus: Er du mere til grill med gas end kul – eller el – så er dette kurset, hvor du lærer, hvordan du betjener og bruger en gasgrill. Lær at lave lækre snacks, hovedretter og dessert. Kurset henvender sig til alle fra den helt grønne til entusiasten.
 • Street food på grill: På dette grillkursus lærer du at lave et skønt miks af streetfood og gourmetsnacks fra Skandinavien, Alabama, Taiwan og Frankrig. Appetizere, snacks, hovedretter, tilbehør og dessert bliver tilberedt på den transportable el-grill, Weber Pulse. Her er det en fordel at kende lidt til grillmad i forvejen.
 • Amerikanske klassikere: Velkommen til grillkulturens rødder. Lær at lave alle de amerikanske klassikere – pizzaer, kyllingevinger, spareribs og meget mere. Alt fra snacks og forretter over hovedretter og tilbehør til desserter tilberedes efter grillkunstens regler. En anelse kendskab til grill og madlavning vil være en fordel.
 • Gentlemen’s Evening: Dette grillkursus er for dem, der forlanger det bedste af det bedste. Her lærer ”rigtige” mænd at lave ”rigtige” bøffer – saftige bøffer. Alle råvarer er i topklasse. Det er grillhygge i verdensklasse, og et vist kendskab til at lave mad på grill vil helt klart være en fordel.
 • Jul på grillen: Lær at lave julens retter på grillen. Fra snacks og forretter over hovedretter og tilbehør til dessert. Er du let øvet, er det en fordel, men det er ikke et must.

Sæsonbestemt grilning

Den hardcore grillmester griller på alle tider af året – sommer som vinter. Og det tilbyder Weber faktisk også kurser i.

 • Sommergrillkursus: Få inspiration og viden om, hvordan du tilbereder en dejlig sommermenu på grillen.
 • Vintergrillkursus: Lær hvordan du også kan bruge grillen til vinter- og juleretter, som suppe, andesteg og også varme snacks.

De sidste to kurser varer 3 timer, de øvrige varer fra 4 til 4½ time.

På alle kurserne lærer du om optænding, temperaturstyring, grillmetoder og valg og anvendelse af Webers tilbehørsprodukter. Derudover får du selvfølgelig praktisk tips af grillmesteren, som også efter bedste evne vil besvare eventuelle spørgsmål om grilning.

Ved alle kurserne får du udleveret

 • Weber forklæde
 • Gode opskrifter
 • Kursus-certifikat

Se en video fra et grillkursus i Berlin

Som nævnt findes der også Weber grillkurser i udlandet. Så kan du kombinere det med en ferie. Se videoen herunder, måske er det i Berlin, I skal lære, lege, spise, grine og opleve sammen samt lære nye mennesker at kende.

Videoen giver dig inspiration til hvordan et Weber grillkursus i Danmark eller udlandet kunne se ud.

Har du også set det geniale i at grille med gas?

Bliv introduceret til en Weber gasgrill fra Genesis II-serien. En grill – med en masse lir – som du kan lave alle mulige retter på.

Tjek udvalget af oplevelser her

truestory.dk
Intersport
Copyright 2024 - Pilanto Aps