F-16 simulator

FlysimulatorEn tur i en F-16 simulator giver en meget virkelighedstro oplevelse af, hvordan det er at være F16 pilot på mission. De fleste simulerede missioner handler om at bombe mål på jorden. Men tit ender du også med at komme i luftkamp med fjendtlige fly på vejen. Se, hvor du kan udleve dine drømme om at blive F16 pilot for en dag nederst på siden, og læs mere om F-16 simulatorer herunder.

Du har måske allerede prøvet at flyve et F-16 jagerfly i et flysimulator-program på en computer eller en spillekonsol.

Men det kan på ingen måde måle sig med at flyve F-16 kampfly i et ”ægte” F-16 cockpit. Her kan du kan mærke alle flyets bevægelser, og oplever flyveturen på en kæmpe skærm, som giver en imponerende, virkelighedstro 360-grades view, og det helt rigtige sug i maven – samt adrenalinkicket, når de fjendtlige fly angriber.

Autentisk oplevelse med F-16 simulator over hele landet

Med til at skabe en mere realistisk oplevelse er, at du først modtager en personlig briefing. Ikke bare om, hvordan du betjener simulatoren. Men også om missionen, hvad der skal bombes, og hvilke fjendtlige fly du risikerer at møde undervejs.

Derefter er der take-off, og hos nogle udbydere af F-16 simulatorer i Aarhus, København eller på resten af Sjælland eller i Jylland, får du også mulighed for, først at foretage en kort, guidet mission i F-16 simulatoren, inden det bliver alvor. På måde lærer du cockpittet og oplevelsen af at flyve i F-16 bedre at kende, inden du selv skal i kamp.

Efter missionen er der typisk en debriefing, hvor der serveres en forfriskning.

Giv en tur i F16 simulator i gave – eller invitér en wingman med

En tur i en F16 simulator er den perfekte gave til det flyvetossede familiemedlem eller den gode ven, der er vild med kampflysimulationsspil.

Kribler det i dig for selv at komme op at flyve, kan du jo også give et gavekort til en god ven, hvor du kan komme med som wingman.

Book en tur til dig selv, eller køb gavekort til en F16 simulator hos disse udbydere:

Viser et enkelt resultat

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!