Vildmarksbad & oplevelser i vildmarken

Kvinde i vildmarksbadBack to nature! Vildmarksoplevelse er oplevelser, du aldrig glemmer. Nærheden til den autentiske og rå natur kan sagtens kombineres med nutidens komfort og kulinarisk nydelse. Find vildmarken overalt i Danmark – også i storbyen – hvor havet altid er i nærheden. Lær hvordan du tilbereder mad i den vilde natur, eller sid blot og nyd maden. Find din vildmarksoplevelse i udvalget herunder.

Vildmarksbad i København eller vildmarksmad i Danmarks eneste bjerge på Mols er blot nogle af de typer vildmarksoplevelser, der vinder mere og mere frem i hele landet. Køb et gavekort til en vildmarksoplevelse, og giv dig selv eller en anden en uforglemmelig oplevelse.

Hvad forstår du ved vildmarksoplevelser?

Vildmarksoplevelser er blandt andet vildmarksmad og vildmarksbad, men det er mest af alt en tilstedeværelse i naturen.

Måske opfatter du vildmarken som en australsk bush eller en amerikansk prærie? Men vildmark i Danmark er langt mere varieret og findes overalt – også i storbyen.

Snup et vildmarksbad med levende ild og udsigt over havnen i København, eller lær at lave jordovn og finde lokale råvare i den vilde natur på Djursland.

Smag på vildmarken

Oplev vildmarksgourmet på den afslappede eller aktive måde. Du kan vælge mellem to typer vildmarksoplevelser, hvor du enten selv deltager aktivt i madlavningen eller blot læner dig tilbage og nyder naturen.

Der er noget helt unikt over, hvordan naturen kan få en ny betydning, når du lærer at finde råvarer, tilberede og nyde omgivelserne på en anden måde. Nyd naturen offline og på en ny måde!

Bestil det hele online!

Bestillingen af oplevelsen foregår heldigvis online og kan klares med et enkelt køb af et oplevelsesgavekort.

Du vælger oplevelsen herunder, klikker på Læs mere / Køb-knappen, køber gavekortet og får det tilsendt elektronisk eller fysisk til dig eller gavekortmodtageren.

Dernæst booker du vildmarksoplevelsen, lige når det passer dig og tager blot det aktiverede gavekort med som betaling.

Køb gavekort i dag, og tag ud i naturen, når du har booket din drøm af vildmarksoplevelse!

Viser alle 5 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!