Lerdueskydning

LerdueskydningMaskinen slynger lerduen op i luften, og du rammer – i hvert fald i teorien! Det er ikke så nemt, som det ser ud, men det er sjovt at prøve i et par timer for at mærke forbedringen. Lad en sjov outdoor-aktivitet som lerdueskydning danne rammen om det næste samvær med kæresten, vennerne eller til en polterabend, eller giv den sjove oplevelse til en anden på et gavekort. Find gavekortet i udvalget herunder!

Den nervepirrende, men sjove sport, er en disciplin til de Olympiske Lege. Lerdueskydning er en god måde at kombinere samvær udendørs med en adrenalinfremkaldende aktivitet. Du lærer om teknikken og får lov at træne i et par timer, hvor lerduerne suser afsted én efter én. Prøv lerdueskydning i Jylland eller et andet sted i landet – overalt er sikkerheden i orden og spændingen i top.

Kan du ramme lerduen?

Uanset om du prøver lerdueskydning i Jylland eller lerdueskydning på Fyn er princippet det samme: Lerduen slynges op i luften, og du skal ramme den!

Det går stærkt, men det hjælper at lære noget teknik og træne. Til lerdueskydning får du i et par timer mulighed for at prøve kræfter med den olympiske sport, der kræver koncentration, præcision og sætter gang i adrenalinen.

Prøv noget nyt – prøv lerdueskydning!

Giv et gavekort til noget nyt – forær en oplevelse med lerdueskydning på Sjælland eller et andet sted i Danmark. Der er flere skydebaner, der tilbyder den sjove aktivitet, og du behøver ikke jagttegn eller våbentilladelse for at deltage. Både høreværn og sikkerhedsbriller kan lånes på skydebanen.

Lerdueskydning kan være en sjov idé til en polterabend, en hyggelig eftermiddag med vennerne eller en romantisk date med et anderledes tvist. Aktiviteten kræver, at du er over 16 år.

Find din oplevelse i udvalget herunder, bestil et gavekort, book en tid, når det passer i kalenderen. Du kan lede efter flere oplevelser her.

Tjek udvalget af oplevelser her

truestory.dk
Intersport
Copyright 2024 - Pilanto Aps