Undervandsjagt

UndervandsjagtEt helt nyt univers åbner sig for dig, når du iført våddragt, snorkel og svømmefødder dykker under vandet med en harpun. Undervandsjagt er en unik oplevelse, som giver fiskeri en helt ny mening. Forær én, du holder af, et gavekort til undervandsjagt, så er du sikker på både at overraske og glæde – find det i udvalget herunder i dag, og lad modtageren selv booke tid til oplevelsen.

Dyk ned, og fang din fisk under vandet på en unik undervandsjagt. Grundig introduktion og lån af alt udstyr tillader dig at afprøve dine nye kompetencer under vandet sammen med instruktøren og resten af gruppen. Lær om, hvor fiskene holder til, og hvilke bundforhold du skal kigge efter. Lær at bruge en harpun, og oplev en unik natur under vandet. Tag én med, som du holder af, og få en fantastisk oplevelse sammen.

Hvordan fungerer undervandsjagt?

Fang fiskene dér, hvor de er – under vandet! Undervandsjagt er fiskeri i våddragt og med snorkel og harpun, og så lærer du en masse om bundforhold, fiskearter og ikke mindst, hvor fiskene er.

På en arrangeret undervandsjagt låner du alt nødvendigt udstyr og får grundig introduktion til konceptet at jage under vand. Du bliver præsenteret for praktisk viden om, hvilke bundforhold og dybder der tiltrækker hvilke fiskearter, og hvad teknikkerne er for at fange fisk under vand.

Du kommer efter grundig introduktion ud i vandet sammen med instruktøren og resten af gruppen og får i ca. 3 timer lov til at afprøve din nye lærdom. En unik naturoplevelse, som de fleste ikke har prøvet før!

Forær en oplevelse under vandet i gave

Giv en unik oplevelse under vandet på et gavekort til næste fødselsdag, jul eller mærkedag – det vil med sikkerhed skabe glæde og overraskelse og måske en fremtidig fritidsinteresse for modtageren?

Find oplevelsen herunder, køb gavekort online, og få det sendt elektronisk til din eller modtagerens indbakke, eller du kan vælge at få det tilsendt fysisk som et gavekort med posten til din eller modtagerens postkasse.

Bestil et gavekort til undervandsjagt i dag, og glæd én, du holder af med en unik naturoplevelse!

Du finder undervandsjagt flere steder – Se udvalget her!

Omgivet af vand er Danmark et mekka for undervandsfiskeri. Du finder blandt andet undervandsjagt i Østjylland, undervandsjagt på Sjælland og undervandsjagt på Bornholm som nogle af de oplagte steder med gode fangstmuligheder.

Når du køber et oplevelsesgavekort til undervandsjagt, køber du som regel til en bestemt lokation, og du booker selv din jagt direkte hos udbyderen, når det passer ind i din kalender.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps