Østerssafari

Find og smag østers på en østerssafariDrømmer du om at tage ud at samle østers? Eller vil du gerne give sådan en oplevelse til en anden? Måske kan I tage turen sammen. I hvert fald findes der flere gode muligheder for at booke sådan en tur ud i det fri. Bestil en af de viste østerssafarier med det samme.

En østerssafari er en skøn naturoplevelse, som du kan komme på flere steder langs Vadehavet. Se mere om, hvad sådan en tur indebærer i de viste ture herunder. Bestil den ønskede nemt og hurtigt online.

Hvad er en østerssafari?

En østerssafari er en guidet tur ud i vandet til steder, hvor det er muligt at finde østersbanker, hvorfra du kan plukke østers og tage dem med dig. Det er en dejlig tur ud i naturen, hvor du oplever østersenes naturlige habitat, og hvor du selv kan samle de friske delikatesser.

På samtlige ture får du god information undervejs, ligesom du bliver guidet i, hvor og hvordan du bedst finder de attraktive skaller. Herefter går jagten ind, og du får mulighed for at finde nogle østers selv. Det er en spændende og anderledes oplevelse, som du får som deltager på sådan en tur. Lyder det som noget for dig? Eller kender du en, som skal have sådan en oplevelse i gave?

Du kan nemt booke en af de viste ture direkte hos forhandleren, her fra siden. Og så glæde dig til at give sådan en dejlig gave – eller til selv at komme afsted.

Hvad indbefatter en østerssafari?

Guidede østerssafarier kan have lidt forskellige koncepter. Nogle ture foregår til fods, og andre ture foregår sådan, at du bliver sejlet ud til en banke. Du er typisk iført waders, og du er udstyret med en østerskniv, fangstredskaber, handsker og en vandkikkert. Der kan være forskel på, om du kan låne dette udstyr, eller om du selv skal have det med. Det skal du lige være opmærksom på.

Ellers er det sådan, at du i det tidsrum, turen varer, kan lede efter østers på det sted, gruppen befinder sig. Nogle ture varer cirka tre timer, nogle varer i længere tid, og der vil også være tid til at tilberede og smage på nogle af de friskplukkede østers.

Vælg den østerssafari i udvalget herunder, som du synes bedst om. Hvilken af turene kunne du bedst tænke dig at være med på? Eller hvilken tur vil egne sig bedst til den heldige modtager af et gavekort til en sådan en oplevelse? Bestil den valgte tur med det samme.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!