Karamelsmagning

Karamel til karamelsmagningNykogt karamel i forskellige smagsvarianter får lov til at forkæle din gane, når du tager til karamelsmagning for 2. Hør om kogeprocessen, smag de lune håndlavede karameller, og find gode tilbud til at tage med hjem – hvis de da holder hele vejen hjem! Køb en gavekort til karamelsmagning, og lad mundvandet løbe.

Smag nykogte lune karameller til karamelsmagning for 2 i København eller i en by nær dig. Du hører om processen og smager forskellige varianter. Tilbring en hyggelig eftermiddag sammen med én du holder af.

Har du aldrig hørt om karamelsmagning?

Det handler om at smage de lune karameller, netop som de kommer op af den store kogekedel.

Til karamelsmagning i København eller hos andre karamelproducenter får du mulighed for at smage friske, håndlavede karameller i forskellige smagsvarianter. Du hører om, hvordan arbejdsprocessen er for en professionel karamelkoger, og så er der som regel mulighed for at finde gode tilbud på karameller efter smagningen.

Karamelsmagning tager ikke lang tid, men det er en hyggelig oplevelse at dele med en anden. Invitér én, du holder af, med til et par søde timer, eller forær et gavekort til en god ven eller kollega. Velegnet til både børn og voksne.

Se udvalget her!

Find dit gavekort til en smagsoplevelse med karameller i udvalget herunder, bestil, og lad modtageren selv booke tid, når det passer.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps