Graviditetsmassage

GraviditetsmassageDet er en stor belastning for kroppen at være gravid. Smerter i ryg, lænd og ben er ikke ualmindeligt samt væske i benene og måske også andre steder i kroppen. Gør ventetiden mere behagelig med graviditetsmassage. Du kan se herunder, hvor og hvem der tilbyder graviditetsmassage og booke en tid i klinikken med det samme.

Belastningen af kroppen bliver større og større, jo mere fødslen nærmer sig. Men også tiden efter fødslen kan være hård for den nybagte mor. Og her kan graviditetsmassage også hjælpe.

Giv veninden en graviditetsmassage i gave

En massage, der er udviklet specifikt til at tilgodese en gravid, er den ultimative gave til den gode, gravide veninde – men selvfølgelig også til din gravide kæreste eller kone.

En sådan massage kan tilpasses til den kommende mor. I nogle klinikker er sådan en massage ikke bare en graviditetsmassage, men ren forkælelse af den gravide. For nogle steder, er der både inkluderet ansigtsmassage, spabad, fodbad, fodmassage, peeling og pedicure samt lidt lækkert til ganen. Mens det andre steder kun handler om at afhjælpe smerter og spændinger i den gravides krop ved hjælp af massage.

Find en massageklinik i nærheden

En højgravid kvinde har ofte ikke lyst til at skulle køre langt. Derfor er det en god idé at finde en massageklinik i nærheden.

Det er ikke sikkert, der er en klinik lige i nærområdet, men i de større byer som Aalborg og Aarhus i Jylland, Odense på Fyn og København på Sjælland kan du nemt finde en klinik, der tilbyder graviditetsmassage.

Køb et gavekort, eller book online

Er det dig selv, der venter barn, så er det nemt at booke en tid her og nu, hvornår du end har tid. Det gør du hurtigt og nemt fra udvalget herunder.

Skal du give behandlingen i gave til en god veninde eller din partner, så køb et gavekort, så hun selv kan vælge og booke tiden.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps