Romsmagning for 2

Rom i glas klar til romsmagningDu skal ikke nødvendigvis være hverken pirat eller vild med caribiske rytmer for at nyde en god rom – til romsmagning får du historien bag de gyldne dråber og smager nogle af de mange forskellige varianter, der findes fra hele verden. Invitér på romsmagning for 2 eller giv et gavekort. Se mulighederne herunder.

Lær rom uden cola at kende, hør om tilblivelsesprocessen, og smag hvor stor variation, der findes inden for rom til romsmagning i en by nær dig. Besøg et destilleri, eller smag det hele i hyggelige omgivelser på en bar til en god aften sammen med de nærmeste.

Er du en pirat?

Nej? Det behøver du heldigvis heller ikke være for at elske rom. De gyldne, caribiske dråber fryder de flestes ganer, og hvis du kan blive klogere omkring oprindelsen og produktionen, mens du drikker det – hvorfor så ikke?

Romsmagning er for alle, der elsker rom. For alle, der ikke kender det som andet end colas makker og for alle, der gerne vil vide mere om de forskellige varianter. Tilbring en hyggelig aften i selskab med rom og en, du holder af, til romsmagning for 2.

Prøv romsmagning for 2

Forær et gavekort til romsmagning for 2, og håb, at du bliver inviteret med! Du smager et udvalg af rom fra forskellige dele af verden og lærer om, hvordan de forskellige varianter bliver til. Invitér til romsmagning på første date, eller tag en god kammerat med til en hyggelig aften – det bliver med sikkerhed aldrig kedeligt med en glas god rom i hånden!

Du finder romsmagning i større byer som Aarhus og Kolding, men også i flere mindre byer rundt om i Danmark. Selve romsmagningen foregår enten på rommærkets eget destilleri eller på en bar – altid i en samlet gruppe, der får serveret og introduceres til ny viden om den skønne drik.

Hvordan booker du romsmagning?

Med et gavekort til romsmagning – som du finder i udvalget herunder og får leveret direkte i indbakken eller postkassen til dig eller gavemodtageren – booker du, når det passer dig. Du booker online hos udbyderen af gavekortet eller direkte hos romsmagningen.

Idet romsmagning som regel foregår i grupper, er der på forhånd opgivet nogle datoer og tidspunkter, som du kan booke din ind på. Hvis der ikke er nok deltagere på det ønskede tidspunkt, får du besked og kan uden problemer booke til et andet tidspunkt.

Køb din gavekort til romsmagning for 2 i dag, og book tid, når det passer dig.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!