Ansigtsbehandling for 2

Ansigtsbehandling for 2Der er ikke noget bedre end at blive forkælet. Det skulle da lige være at blive forkælet sammen med en, du holder af. Der findes mange former for forkælelse, men de bedste af dem alle er dem, du kan nyde med god samvittighed og så ovenikøbet få noget godt ud af det. Og sådan er det fat med en ansigtsbehandling. Den ultimative forkælelse er derfor en ansigtsbehandling for 2.

Forkælelse er også den ultimative gave til en, du holder af. Og køber du en luksusansigtsbehandling for to til din kæreste, er du selvskreven til at deltage. Det er en ren win-win-situation. Gaven til din udkårne bliver også en gave til dig.

En ansigtsbehandling er god for din hud

Huden i dit ansigt er udsat for sol og kulde, som er med til at tørre den ud. Det kan give den skader, hvilket kan give dig rynker, udslet og andre gener.

En ansigtsbehandling kan genopbygge cellerne i din hud og rette op på disse skader. Og den kan endda forebygge skader fra de strabadser, du udsætter din hud for dagligt. Derudover kommer du ud med en hud, der blød og lækker, og du forebygger for tidlig aldring i form af rynker og furer.

Find den rigtige ansigtsbehandling for to

En ansigtsbehandling kan bestå af flere ting.

  • Hudanalyse til korrekt behandling
  • Rensning med skrub eller maske
  • Massage af ansigt og hovedbund

Nogle steder får du også hånd- og fodmassage. Du kan få lagt makeup. Og der kan være et let traktement – som f.eks. chokolade, champagne, te, frugt og nødder.

Valget er helt op til dig.

Se udvalget af ansigtsbehandlinger her!

Tjek det store udvalg herunder. Læs mere om de enkelte ansigtsbehandlinger for 2 ved at klikke på Gå til shop-knappen. Bestil lige netop den behandling, der passer til dig, og den du holder af, og sæt kryds i kalenderen.

Viser alle 9 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps