Gourmetophold for 2

Par der venter på en gourmetmiddag for 2Kulinarisk forkælelse står øverst på prioriteringslisten, når du vælger et gourmetophold. Nyd en overnatning med gourmetmad fra Danmarks spisekammer, og lad sanserne slappe helt af i naturskønne omgivelser. Med fokus på mad og de bedste råvarer kan du være sikker på, at dit gourmetophold forbliver en uforglemmelig oplevelse for altid. Book dit ophold i dag og tag afsted, når det passer dig. Se udvalget herunder.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten – spis gourmetmad af de allerbedste råvarer, når du skal forkæles med en overnatning på en smuk herregård, en hyggelig kro eller et luksuriøst hotel. Køb et gourmetophold for 2 med overnatning, morgenmad, middag og lækre småretter undervejs. Du finder gourmetophold i Jylland såvel som i større byer som København og Odense – og alt ind i mellem.

Hvad er et gourmetophold?

Et gourmetophold er et ophold, hvor der er fokus på gourmetmad. Opholdet er som regel sat sammen som enhver anden type ophold, men med en anden slags mad og ofte med flere snacks undervejs. Som udgangspunkt består et gourmetophold af overnatning, morgenmad og middag med eller uden drikkevarer. Derudover kan der være ekstra småretter i form af eftermiddagskage, champagne, snacks, specialøl eller chokolade.

Modsat weekendophold er de fleste gourmetophold kun med en enkelt overnatning – dette sikrer, at prisen holdes nede på et rimeligt niveau for de fleste, trods den dyrere mad og ekstra småretter under opholdet.

Du bestemmer selv, hvornår på ugen du ønsker at lægge et gourmetophold – hverdage eller i weekenden. Men der kan med et gourmetophold på et gavekort være ekstra tillæg for at booke opholdet til en fredag eller lørdag.

Hvornår er mad gourmet?

Mad er gourmet, når det er noget unikt. Gourmetmad i Danmark er lavet af lokale råvarer – ofte fra den danske natur – så du får den mest friske udgave af alle råvarer. Mange af retterne er hjemmelavede og lavet helt fra bunden, ligesom menuen ofte afgøres af sæsonens grønt.

Gourmetkokke kæler for detaljerne og arbejder med at få de enkelte ingredienser til at spille sammen i en højere enhed, både på tallerkenen, mellem retterne og i kombination med drikkevarerne.

Når du får serveret gourmetmad, får du serveret et kunststykke, der bliver præsenteret og – måske – udfordrer dine smagsløg. Du bliver lige så mæt af gourmetmad som af al anden mad, du får det ofte blot i flere mindre portioner end få store.

Hvor finder du gourmetophold i Danmark?

Du finder gourmetophold for 2 overalt i landet, uanset om du bor i store byer som Aarhus eller København, eller om du holder til i Region Midtjylland eller på Fyn.

Søger du et gourmetophold på Sjælland, kan du ofte vælge blandt store hoteller i byområder, mens et gourmetophold på Fyn typisk vil foregå på store herregårde eller små kroer. Gourmetophold i Jylland er primært centreret omkring Region Nordjylland, hvor naturskønne områder præger beliggenheden og valget af råvarer.

Vælg dit gourmethold efter, hvilken type overnatning, du foretrækker – maden er med sikkerhed god, uanset om du vælger et gourmetophold i Vejle eller et gourmetophold i Region Hovedstaden.

Har du været på gourmetophold?

Når du bestiller et oplevelsesgavekort til et gourmetophold, er det ofte et gourmetophold for 2. Det indebærer ikke nødvendigvis et romantisk par-ophold, men henvender sig til både vennepar, kollegaer og familiemedlemmer.

Med middag, overnatning og morgenmad kan et gourmetophold for 2 være det perfekte get-away for to venner, et søskendepar eller to kollegaer, der har noget arbejde, der skal færdiggøres.

Du kan vælge at bestille et gourmetophold til dig selv og en anden, eller du kan forære et ophold til to, som du holder af. Et gavekort til et gourmetophold kan bruges af alle, og det giver modtageren den frihed, at de selv kan vælge tid og sted for opholdet.

Hvis du gerne selv vil afsted på et gourmetophold, kan et oplevelsesgavekort til et gourmetophold for 2 også være den rette løsning.

Gavekortet skal typisk indløses inden for 2 år, og alt er planlagt i opholdet, så du blot skal vælge overnatningssted og booke det hos udbyderen eller via gavekortudbyderens hjemmeside. Det er din garanti for, at I får gjort alvor af planerne om et ophold med kulinarisk forkælelse.

Bestil dit ophold online – Se udvalget af gourmetophold her!

Det er nemt at finde og bestille et gourmetophold på Sjælland eller et af de mange andre steder i landet, der byder på gourmetophold for 2.

Du tjekker bare udvalget af oplevelsesgavekort herunder og køber det ophold, der matcher dit budget. Gavekortet bliver efterfølgende sendt elektronisk til din eller gavekortmodtagerens mail eller fysisk med posten.

Når du eller gavekortmodtageren er klar til at tage afsted, vælges sted, og overnatningen bookes direkte hos overnatningsstedet online eller via telefon.

Ved booking af overnatning eller ved ankomst til opholdet skal koden på gavekortet som regel videregives til stedet for opholdet, så de kan se, hvad gavekortet indeholder. Det er en god idé altid at medbringe alle dokumenter, koder og gavekort fysisk eller elektronisk til dit gourmetophold.

God tur og velbekomme!

Viser alle 7 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps