Virtual Reality

Kvinde prøver virtual realityVirtual reality er uden tvivl blandt de mest spændende teknologisk fremskridt i nyere tid. Det er en underholdende og engagerende oplevelse, der er helt ubestridelig. Og I kan være flere sammen om det, hvis I f.eks. vælger et af de mange spil, der findes. Se, hvor du kan købe gavekort til oplevelsen, nederst på siden. Og læs mere om Virtual reality herunder.

Virtual reality – aka VR – betyder virtuel realitet. Eller med andre – måske lidt mere forståelige ord – digital virkelighed. Det betyder, at du befinder dig i en computergenereret oplevelse i et simuleret miljø. VR kan bruges til både underholdning, terapi og læring.

Her kan du opleve virtual reality

Der er flere steder i landet, du kan få en VR-oplevelse. Det er dog mest udbredt i de større byer, som Aarhus i Jylland, Odense på Fyn og København på Sjælland.

Du kan også få det derhjemme ved selv at investere i udstyr –VR-briller og headset – og VR-spil og/eller -film. Men det er klart en fordel at prøve det først et sted, hvor du også kan få råd og vejledning af kyndige instruktører til, hvordan udstyret bruges.

Hvad er det virtual reality kan?

Når du træder ind i den virtuelle verden, åbner du døren til en helt ny dimension af sjove oplevelser. Du kommer til helt nye steder, som du før kun har kunnet drømme om.

Ligesom du også kan opleve ting, som du måske helst ikke ville prøve og helst heller ikke engang drømme om. For det er som at være der selv, når du får brillerne på.

Bestil et gavekort til en oplevelse med VR

Har du besluttet dig for at opleve en anden verden med digital virkelighed? Eller måske at invitere en eller flere af dine venner med på en noget anderledes oplevelse? Så køb et gavekort til en VR-oplevelse via udvalget herunder, og book efterfølgende en tid, hvor I begge/alle kan. Du kan have gavekortet med det samme.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!