Wellnessophold for 2

Par der nyder et wellnessophold for 2Stress, stramt tøj og klokkeslæt efterlades hjemme, når du og din kærlighed eller en god veninde tager på et afslappende wellnessophold for 2. Vælg selv mellem de mange skønne spahoteller i Danmark, eller tag en tur over grænsen til Sverige eller Tyskland. Find oplevelsen herunder, køb gavekortet online, og book eller lad modtageren af gavekortet booke selv. Giv et gavekort til én, du holder af!

Nyd kvalitetstid sammen på et wellnessophold for 2 på Sjælland i Jylland eller i et af vores nabolande. Der er intet på programmet ud over en god nats søvn, lækker mad og adgang til wellness. Du kan købe et åbnet gavekort til oplevelsen, og lade modtageren selv vælge hotel, eller du kan købe et gavekort til et wellnessophold for 2 på et specifikt hotel. Indehaveren af gavekort kan altid selv booke datoen for opholdet.

Forkæl hinanden med et wellnessophold for 2

Der er ingen faste planer og tider, der skal overholdes, når I tager på et wellnessophold for 2.

Pointen med et wellness- og spaophold er netop at skulle ingenting, blot være sammen. Der er flere muligheder for aktiviteter, behandlinger og afslapning, men I afgør selv hvor meget og hvornår, og om det skal ske.

Et wellnessophold for 2 er din chance for at forkæle én, der betyder noget særligt for dig. Book et ophold sammen med den eneste ene, en god veninde eller et familiemedlem – det er 100 % afslapning og kvalitetstid sammen. Og så behøver I ikke lave noget som helst andet end at være sammen.

Der findes to typer wellness-gavekort. Den ene type er beregnet til et wellnessophold på et specifikt hotel, mens den anden type wellness-gavekort indeholder en række af hotelmuligheder, som modtageren selv kan vælge og vrage imellem ved bookning.  Det giver lidt større frihed for at vælge efter beliggenhed og faciliteter.

Hvad sker der på et wellnessophold for 2?

Der sker i princippet ingenting på et wellnessophold for 2, men dog er opholdet ofte bygget op af de samme komponenter, uanset hvor du booker.

Et wellnessophold for 2 består typisk af 1-2 overnatninger, morgenmad, en flerretters middag med eller uden vin samt adgang til et wellnessområde eller behandlinger. I de fleste wellnessophold er der mulighed for tilkøb af en ekstra overnatning, ekstra mad, vin og ekstra behandlinger.

Hvilke hoteller tilbyder wellnessophold for 2?

Der er mange muligheder, hvis du søger wellnessophold f.eks. på Sjælland eller wellnessophold i Nordjylland – de to steder er populære på grund af Sjællands nærhed til manges bopæl og Nordjyllands skønne natur.

Du kan dog også finde wellnessophold i Midtjylland, og ønsker du et ophold uden for landets grænser, kan du på danske oplevelsesgavekort finde wellnessophold i Tyskland og wellnessophold i Sverige.

Vær opmærksom på, at transport ikke er inkluderet i prisen for et wellnessophold, så hvis du planlægger at forære et gavekort til et wellnessophold for 2, skal du eller modtageren selv bekoste transporten.

Se udvalget af wellnessophold her!

Find et ophold for 2 fyldt med forkælelse og velvære i udvalget herunder, klik på Gå til shop-knappen, og bestil gavekortet allerede i dag. Invitér én af dine nærmeste med, eller forær en god oplevelse til to, der fortjener lidt forkælelse og tid med hinanden!

Viser alle 4 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!