Helikoptertur for 2

Helikopter i luftenPropellen snurrer højlydt og spændingen stiger sammen med helikopteren – du ser det hele fra det bedste vinduessæde på din helikoptertur for 2. Tag en helikoptertur over København, og se alle detaljer fra oven. En intens oplevelse, som ikke kan sammenlignes med andet. Giv din kære en tur i luften, og oplev friheden i det manøvredygtige fartøj. Du kan finde helikopterture i hele landet – se herunder nøjagtig hvor, og bestil i dag!

Hurtig opstigning og du er i luften med en helikoptertur over Herning eller din egen hjemby. Prøv en helikoptertur for 2, og nyd den fantastiske udsigt fra den bedste siddeplads i luften. Oplev New York fra oven, eller få lov til selv at flyve en R22 helikopter i 30 minutter. Du bestiller bare et gavekort, og så booker du selv eller modtageren turen, når det er tid til at indløse gavekortet.

Har du prøvet en helikoptertur?

Det er unikt at flyve i en helikopter, og har du aldrig prøvet det før, bør du give dig selv og én, du holder af den ultimative oplevelse med en helikoptertur for 2.

Du får altid den bedste siddeplads i en helikopter, fordi der kun findes vinduessæder – og med den fleksible manøvrering kan en helikopter flyve i alle højder og vinkler.

Overrask konfirmanden, studenten, gommen, fødselaren eller jubilaren med et gavekort til at være helikopterpilot for en dag. Lad kæresteparret opleve en romantisk helikoptertur for 2, eller send dine forældre på en uforglemmelig tur over deres hjemby med et gavekort i julegave til en helikoptertur.

Helikoptertur for 2 i Danmark

Fra næsten alle byer i Danmark med små flyvepladser kan du få en helikoptertur for 2.

Du kan vælge helikoptertur fra København og mange mindre byer i omegnen. En helikoptertur over København kan starte uden for byen, ligesom en helikoptertur fra Sønderborg med sikkerhed vil tage dig over hele Als. Du finder både helikopterture fra Fyn, helikopterture fra Sjælland og helikopterture fra Jylland.

Når du booker et gavekort til en helikoptertur i Danmark, vælger du selv, hvorfra du ønsker at flyve. Book f.eks. en helikoptertur i Region Nordjylland og se Grenen og hele det nordlige Danmark fra oven.

Hvad med en tur et sted uden for Danmarks grænser?

Også fra udlandet kan du lette. Vælg en helikoptertur over New York, og se den skyline, der altid vises i film, eller tag ud på en helikoptertur fra Malmø, og se det smukke Sverige fra luften.

Som med alle gavekort til oplevelser inkluderer det ikke transport til og fra afgangsdestinationen. Det betyder, at hvis du ønsker at forære konfirmanden en helikoptertur over New York, skal du eller konfirmanden selv sørge for turen til New York.

Bliv helikopterpilot for en dag

Med blot en kort intro og relevant teori kan du på en time være klar til agere helikopterpilot i en rigtig helikopter!

Du får ganske enkelt lov til at flyve en R22 helikopter i en halv time med en instruktør ved din side og evt. passagerer ombord. Styrepinden overdrages til dig, mens instruktøren sidder ved siden af og guider dig til en god flyvning.

Forær ham eller hende, der altid har drømt om at blive helikopterpilot, et gavekort til at blive helikopterpilot for en dag, og lad drømmen gå i opfyldelse!

Find gavekort online!

Du kan arrangere hele helikopterturen selv eller overlade valg af dato og by til modtageren af oplevelsesgavekortet.

Find oplevelsen herunder, bestil gavekortet online, og print det selv ud eller få det sendt elektronisk til modtageren. Du kan også vælge at få gavekortet sendt i fysisk form med posten til dig selv eller den heldige modtager.

Når helikopterturen skal indløses, aktiverer du eller modtageren gavekortet online og booker tid hos helikopter-arrangøren. Det eneste modtageren derefter behøver at gøre er at dukke op til turen medbringende gavekortet.

Se udvalget af helikopterture her!

Find din helikoptertur i dag, køb et gavekort, og få eller giv en oplevelse i nye højder!

Viser alle 11 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps