Tapaskursus

Lær at lave tapas på et tapaskursus

Lær at lave tapas på et tapaskursus

De spanske småretter, der vinder mere og mere indpas, er nu også på menukortet herhjemme.

Et tapaskursus giver gode opskrifter, idéer til nye sammensætninger og masser af inspiration til, hvordan du kan bruge tapas på dine mærkedage. Find et gavekort til et tapaskursus i udvalget herunder – du vil ikke fortryde.

Hvad betyder tapas egentlig? Hvad lærer man på et tapaskursus for 2? Og hvor finder man et tapaskursus?

Lær hvordan du får dine egne og dine gæsters tænder til at løbe i vand til næste havefest eller fødselsdag.

Hvad er tapas?

Du behøver ikke tage på et tapaskursus for at lære, hvad tapas er – det er blot en måde at lære lækre opskrifter på og få inspiration til de små lækkerier.

Ordet tapas stammer fra Spanien, hvor de små snacks, der altid bliver serveret sammen med din drink på en bar eller en cafe kaldes for tapas. Begrebet tapas bruges her i Danmark om småretter, der portionsserveres på en samlet tallerken eller som en buffet.

Hvilke typer tapas findes der?

På et tapaskursus for 2 lærer du lidt om nogle af de mange forskellige typer tapasvarianter, der findes.

Der er ikke en fast liste over tapas, det handler egentlig blot om at bruge din fantasi og følge nogle gode opskrifter. Du får på et tapaskursus for par masser af gode opskrifter til små lækre tapasretter med fisk, grøntsager og kød – og både kolde og varme.

Book dit tapaskursus online – Se udvalget her!

Tag på tapaskursus i Valby eller andre steder i landet hos en kendt kok eller et populært spisested. Ingen kurser er ens, og du kan derfor sagtens tage på et tapaskursus i Aarhus for en anden gang at tage på et tapaskursus i Svendborg.

Få fif til at lave nemme og lækre tapas til enhver anledning på et tapaskursus – køb et gavekort i udvalget herunder, og tag to afsted, eller forær det til et par, du holder af.

No products were found matching your selection.

Copyright 2023 - Pilanto Aps
Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!