Golfophold

Par der nyder deres golfopholdVelplejede grønne vidder og smuk udsigt – hvorfor ikke nyde naturen, mens du nyder spillet på et skønt golfophold i Danmark? Du får med sådan et ophold adgang til gode golfbaner, og både overnatning og morgenmad er med i pakken, når du bestiller et golfophold for 2. Køb et gavekort til et ophold med golf i højsædet, og forær dig selv eller en anden et par skønne dage på greenen. Se mulighederne nederst på siden.

Overnatning, morgenmad og adgang til golfbanen er standard-ingredienser i et golfophold i Danmark. Du kan tage på et golfophold for 2 med din bedre halvdel eller med en god ven. Besøg storslåede Region Nordjylland eller idylliske Sønderjylland, og nyd udsigten over smukke fjorde fra golfbanen. Giv et gavekort til en golfoplevelse til jul, fødselsdag eller som værtsgave – det vil med sikkerhed overraske glædeligt.

Hvad er inkluderet i et golfophold?

Et golfophold i Danmark inkluderer som regel overnatning, morgenmad, adgang til golfbane og evt. middag.

Når du bestiller et ophold for 2, kan du altid vælge imellem overnatning i en dobbeltseng eller overnatning i to enkeltsenge – et golfophold for 2 kan således både være et ophold for dig og din partner og for to venner.

Overnatningsstedet på et golfophold ligger altid i gåafstand til golfbanen og har enten spisested direkte på hotellet eller i gåafstand derfra. Du finder ophold for 2 i alle prisklasser – alle ophold inkluderer adgang til golfbanen, men standarden på overnatningsstedet og inkluderet mad varierer efter prisen.

Populære steder for golfophold i Danmark

Golfophold i Danmark findes overalt ved gode golfbaner. Et golfophold i Region Nordjylland foregår ofte i det smukke Himmerland eller Vesthimmerland med udsigt over den rå natur fra golfbanen. På et golfophold i Hvalpsund får du f.eks. udsigt over Limfjorden og middag på en lokal kro, mens et golfophold i Farsø oven i adgangen til golfbanen inkluderer gratis adgang til badeland.

Foretrækker du et ophold i Region Syddanmark, kan golfophold som Rinkenæs eller andre mindre lokationer give dig udsigt over smukke Flensborg Fjord under spillet.

Find golfophold flere steder i landet, og lad sanserne forkæles, mens du nyder spillet.

Ønsker du at give et golfophold i gave?

Den ideelle julegave, fødselsdagsgave eller gave til værtsparret er et golfophold for 2 i Danmark. Det er nemt at forære et ophold med et oplevelsesgavekort, som sørger for, at modtageren ikke skal betale for noget.

Modtageren booker selv datoen for opholdet, og det er der masser af tid til, for de fleste gavekort til oplevelser er nemlig gyldige i helt op til 2 år.

Når du bestiller gavekortet direkte fra udvalget herunder, får du det tilsendt elektronisk eller med posten. Det betyder, at du kan vælge at få gavekortet leveret direkte til modtageren, hvis du ikke selv kan være til stedet for at overrække det.

Lad modtageren vælge – Find et golfophold her!

Er du ikke sikker på, hvor i Danmark modtageren af dit gavekort ønsker at tage hen på golfophold, kan du vælge at forære et åbent oplevelsesgavekort.

Et åbent gavekort til oplevelser giver modtageren mulighed for selv at vælge destinationen for golfopholdet og naturligvis også datoen for opholdet.

Køb gavekort i dag, og lad resten være op til din kalender eller gavekortmodtagerens!

Viser alle 8 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps