Dyrepasser for en dag

Pige der fodrer en giraf og prøver at være dyrepasser for en dagGiv barnet, der elsker dyr af enhver slags en oplevelse, det sent vil glemme. At blive dyrepasser for en dag. Det er en oplevelse, som barnet vil se tilbage på resten af livet. Nederst på siden kan du se, hvor du kan købe sådan en oplevelse til dit barn, og købe et gavekort, eller booke en dato.

At følge en dyrepasser i nogle timer og være med til at lave foder klar, fodre og rense ud og komme helt tæt på dyrene er en helt fantastisk oplevelse, der ikke er hvem som helst forundt. Så det er en helt unik oplevelse at være dyrepasser for en dag. Selvfølgelig i følge med en uddannet dyrepasser.

Hvem kan blive dyrepasser for en dag?

Denne oplevelse er ikke kun for børn. Nogle steder skal du faktisk være over 18 år for at deltage i denne oplevelse. Men andre steder kan børn også deltage. Det afhænger lidt af, hvilke dyr du kommer tæt på.

I nogle tilfælde er denne oplevelse kun mulig for én person ad gangen, mens andre steder tillader flere ad gangen. Og begge dele kan jo være rigtig sjovt. Især hvis du – eller dit barn – deler oplevelsen med en du/det kender.

Hvor kan du blive dyrepasser for en dag?

Der findes flere steder i landet, hvor du kan blive dyrepasser for en dag. Så det er ikke helt umuligt at finde et sted ikke alt for langt fra, hvor du bor.

Men det kræver selvfølgelig, at der ligger en zoo eller en eller anden form for dyrepark. Og det gør der flere steder i Danmark – lige fra i Syddanmark over på Sjælland og til på Lolland. Kan du ikke finde den zoo, du gerne vil være dyrepasser i herunder, så er det bare at kontakte stedet.

Bliv dyrepasser for en dag – bestil online

Find det sted, hvor du – eller dit barn – skal opleve dyrene helt tæt på, og book online i dag.

Viser et enkelt resultat

Copyright 2024 - Pilanto Aps